Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Burk country managerem DS SolidWorks pro střední Evropu

Středa, 18 Únor 2009 10:11

Společnost Dassault Systèmes SolidWorks Corp. (DS SolidWorks) oznámila, že jmenovala Uwe Burka country managerem pro střední Evropu. Bude zodpovědný za obchodní aktivity společnosti SolidWorks na území Německa, Rakouska, Švýcarska, Polska, Maďarska, České republiky a Slovenska. Mezi Burkovy povinnosti patří další rozvoj prodejních a tržních strategií, vytváření nových partnerství a rozvíjení existujících partnerství v těchto regionech. Dále je Uwe Burk zodpovědný za pracovníky managementu a rostoucí příjmy. Jako country manager pro střední Evropu se zodpovídá přímo Kenu Manoffovi, viceprezidentu společnosti DS SolidWorks pro západní část regionu EMEA. Uwe Burk, rodák z Hesenska, přináší na svou pozici ve společnosti SolidWorks více než desetiletou zkušenost s prací v oboru CAD.

Před svým nástupem pracoval jako ředitel Transportation Defense Germany & EADS Global ve společnosti Siemens PLM. V letech 2001 až 2007 Burk pracoval na různých pozicích ve společnostech UGS/UGS PLM Solutions a EDS PLM Solutions. Dříve pracoval na různých pozicích v oblasti prodeje u společnosti SDRC Software & Service GmbH. Předtím Burk pracoval u společnosti Lang GmbH & Co. KG, kterou opustil ve funkci ředitele divize prodeje a vývoje softwaru.
„Jsem velmi potěšen touto výzvou, mými novými povinnostmi a týmem ve společnosti DS SolidWorks,“ řekl Burk. „Pro letošní rok jsme si stanovili náročné cíle růstu a plánujeme prosadit také témata 3D CAD, PDM a simulace strojírenských procesů. Kromě vynikající technologie nabízí společnost DS SolidWorks zásadní výhody v rámci návratnosti investic a celkových nákladů na vlastnictví. Díky tomu máme na trhu dobrou pozici a našim zákazníkům nabídneme vedoucí řešení a skvělé služby také v budoucnu, takže mohou zůstat klidní i v ekonomicky nejistých časech.“