Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk a Tech Data pořádají seminář AutoCAD Civil 3D

Úterý, 10 Březen 2009 19:46

Setkání pro své zákazníky chystají společnosti Autodesk a Tech Data Distribution na 2. dubna 2009 v Club Hotelu Praha v Průhonicích. Uživatelé zde budou moci prohloubit své technické znalosti a zefektivnit každodenní práci na projektech z oblastí silničních staveb, inženýrských sítí, vodohospodářských staveb, návrhu zemních prací a dalších. Seminář je zcela zdarma pro všechny držitele platných licencí řešení AutoCAD Civil 3D s předplatným v rámci programu Subscription. V průběhu jednodenního semináře proběhne řada přednášek s názornou ukázkou využití aplikace AutoCAD Civil 3D při řešení projektů z praxe. Jednotlivé přednášky přitom budou rozděleny nejen podle vlastních technických úloh, ale také podle znalostí uživatelů. Účast v mezinárodním týmu zkušených přednášejících přislíbili Dana Probert a Tomáš Lendvorský ze společnosti Autodesk a Ivona Foltýnová ze společnosti Tech Data Distribution.

Na semináři budou nejdříve představeny nejzajímavější funkce nadcházející verze AutoCAD Civil 3D 2010. Dále budou představeny hlavní výhody předplatného (program Subscription) a bude ukázáno, kde lze v Subscription Center najít zajímavé informace o produktu. Následovat budou přednášeky ve třech paralelních sekcích podle stupně pokročilosti.
Lektoři názorně předvedou vybrané postupy napříč celou funkčností řešení AutoCAD Civil 3D, díky čemuž budou posluchači moci objevit nové nástroje a funkce, které nejen rozšíří jejich znalosti o produktu, ale také výrazně zefektivní práci na reálných projektech. Nezanedbatelnou příležitostí je také možnost vzájemných setkání specialistů z oboru, kteří si tak mohou předávat nové podnětné informace a sdílet své dlouholeté zkušenosti s oblasti počítačového navrhování.
Možnost registrace, stejně jako bližší informace o programu, místu konání i dopravní dostupnosti naleznete na adrese www.autodeskclub.cz/civil3D.