Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Schindler Group posílila globální spolupráci

Čtvrtek, 12 Březen 2009 18:06

Společnost Schindler Group, dodavatel eskalátorů a výrobce výtahů, zvýšila výkonnost vývoje výrobku o 300 % díky zavedení PTC Product Development System (PDS). Schindler nyní zavedl Windchill pro datový a procesní management. Jednotné infrastruktura vývoje výrobku, založená na platformě Windchill, zlepšila spolupráci mezi konstrukčními týmy Schindlera v Evropě, Severní a Jižní Americe a Číně a zkrátil dobu uvedení vysoce specializovaných výrobků na trh. Schindler zvažoval dva možné přístupy. Buď přímou integraci dat o vývoji výrobku do existujícího systému ERP, nebo implementaci PTC systému vývoje výrobku. Po rozsáhlém srovnávacím testu jednotlivých technologií si Schindler pro podporu nových obchodních procesů a globální spolupráce vybral PTC Windchill, páteřní systém pro integraci dat v Product Development System.

Windchill řídí v prostředí Schindler informace a data k výrobku umístěná v jediném společném zdroji a umožňuje přístup jak interním, tak externím uživatelům. PTC Global Service Organization (GSO) sjednotila řadu původních databází do jediné nové databáze Windchill a implementovala procesy řízení výstupů a změn do jediného integrovaného procesu. Informační manažer v prostředí Windchill zajišťuje, aby byla relevantní oddělení a jednotliví pracovníci okamžitě informováni, pokud dojde ke změně určitých dat. Automatizace této činnosti zvyšuje efektivnost procesu nového vývoje výrobků Schindler a udržuje přehled o časovém vývoji výrobku.
Řešení PTC nabízí větší flexibilitu než přímá integrace do systému ERP, protože při vývoji výrobku je potřeba generovat data volně, bez potřeby neustále vytvářet primární soubory o materiálu a rozvahy, jak bude výrobek vyráběn. Řešení je jednoduché i pro konfiguraci a ovládání.