Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TomTom speciálně pro ženy

Čtvrtek, 04 Červen 2009 16:04

Poskytovatel přenosných navigačních řešení a digitálních map TomTom představil poněkud netradiční novinku – navigaci pro ženy. TomTom White Pearl vychází z edice TomTom ONE IQ Routes. Od ní se však odlišuje luxusním designem a ženám je přizpůsoben i obsahem, který zajišťuje příjemný a bezstarostný požitek z navigování. Díky perleťovému provedení a aktivnímu držáku EasyPort přístroj vybočuje z typického vzhledu přenosných navigací firmy TomTom. Je ozdoben dekorativním vzorem, který se v celé kráse vyjeví až po zapnutí navigace na úvodní obrazovce. Navigaci White Pearl i s držákem můžete uložit do hedvábného uzavíratelného váčku, který je rovněž součástí balení, a tím jej udržet v čistotě a bezpečí. Přístroj je díky tomu snadno přenosný a vejde se i do té nejmenší dámské kabelky.

Navigace disponuje předinstalovanou sadou užitečných bodů zájmu. Díky různým kategoriím typu „Místa k vidění”, „Nakupujte do zemdlení” či „Móda pro každý den” se řidičky snadno najdou ta nejzajímavější místa - od módních butiků přes obchody s vybavením pro domácnosti po restaurace, bary, kavárny, kina či divadla.
White Pearl obsahuje obvyklé navigační přednosti přístrojů TomTom – kromě jiného je snadno ovladatelný, obsahuje technologii Map Share i pohotovostní menu Pomoc!. Nechybí ani prémiová technologie IQ Routes, která dokáže velmi přesně spočítat čas cesty a dobu příjezdu. Dále řidičky ocení navádění do jízdních pruhů, takže budou vždy vědět, kam se na složitých křižovatkách zařadit.

Doporučená maloobchodní cena nového TomTom White Pearl je 5290 Kč. Tato speciální edice bude k dostání od konce června 2009 pouze ve vybraných obchodech. V České republice koupíte produkt v prodejnách sítě Datart.
Další informace o produktu najdete zde.