Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk na Paris Air Show

Úterý, 16 Červen 2009 18:15
PAS2009.jpgNa letošním aerosalonu Paris Air Show, který probíhá ve dnech 15. až 21. června na letišti Le Bourget, prezentuje Autodesk svou produktovou řadu 2010 pro letecký průmysl. Premiérou na této odborné výstavě signalizuje záměr prosadit svůj software pro vytváření digitálních prototypů v leteckém a vojenském průmyslu, jehož velikost se globálně pohybuje okolo 675 miliard dolarů. Autodesk je již déle než 25 let osvědčeným poskytovatelem inženýrských aplikací pro dodavatele leteckého průmyslu. Aplikace Inventor 2010 a celé řešení Autodesku pro vytváření digitálních prototypů nabízejí dodavatelům skvělou příležitost realizovat kreativnější, nápaditější práci a přitom šetřit čas a prostředky v procesu od návrhu k výrobě. Autodesk na Paris Air Show demonstruje svá nová softwarová řešení pro tři klíčové procesy v leteckém průmyslu:
  • Návrh interiérů: Aplikace Autodesk Alias Design a Autodesk Alias Surface představují špičku pro koncepční návrh a modelování, vizualizaci a surfacing interiérů letadel. Dodavatelé mohou s jejich pomocí dosáhnout té správné rovnováhy mezi funkčními požadavky a návrhem vizuálně atraktivních interiérů letadel, jež je odliší od konkurence.
  • Konstruování a výroba: Aplikace Inventor umožňuje inženýrům napříč různými týmy simulovat a zkoušet různé materiály, varianty návrhu a výrobní procesy v rámci jediného digitálního modelu, což omezuje množství finančně a časově nákladných fyzických prototypů. Produktová řada Autodesk Navisworks zpřístupňuje digitální prototypy v dílenském prostředí a umožňuje inženýrům přijímat kvalifikovaná rozhodnutí o výrobních zařízeních, vybavení a nástrojích, které pomohou omezit chyby a zkrátí dobu potřebnou k zavedení výroby.
  • Opravy a údržba: Aplikace Inventor obsahuje 3D geometrii produktů z nejrůznějších zdrojů pro vývoj nástrojů a zařízení používaných při údržbě letadel. Těsná součinnost mezi aplikacemi Inventor, AutoCAD Mechanical a AutoCAD rovněž nabízí efektivní způsob, jak vytvářet a aktualizovat dokumentaci k těmto nástrojům a zařízením.
Řešení Autodesku pro vytváření digitálních prototypů umožňuje používat jediný digitální model napříč celou produktovou řadou Autodesku a rovněž zajišťuje kompatibilitu se staršími aplikacemi, které již dodavatelé a jejich zákazníci používají.