Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D myši podporovány v CATIA V5R19 SP4

Středa, 08 Červenec 2009 17:59
SpacePilotPro928.jpgMyši od 3Dconnexion, včetně nové vlajkové lodi SpacePilot PRO, jsou nyní podporovány v CATIA Version 5 Release 19 SP4 od Dassault Systèmes. 3D myši zvyšují konstruktérův výkon a rozšiřují sadu vlastností nabízených v řešení Product Lifecycle Management (PLM), což umožňuje větší produktivitu v během celého návrhářského procesu. 3D myši od 3Dconnexion nabízí CATIA uživatelům efektivnější návrhářský proces, zvýšení pohodlí a větší výkon. Mezi výhody patří:
  • Větší kontrola a intuitivnější navigace: Na rozdíl od tradičních myší omezených na pohyb v jedné rovině, umožňují 3Dconnexion 3D myši konstruktérům se pohybovat ve všech třech dimenzích současně pomocí šesti stupňů volnosti. Mírným zvedáním, otáčením a stisknutím kloboučku ovladače mohou konstruktéři snadno panoramovat, zoomovat a otáčet bez zastávek na výběry příkazů. Pomocí 3D myši spolu s klasickou myší zapojují obě ruce do vyváženého a součinného pracovního stylu.
  • Více času na kreativní tvorbu konstrukčních částí: 3D myši jsou přednastaveny na nejčastěji používané příkazy v CATIA, ale konstruktéři si mohou dále upravovat programovatelná tlačítka, aby vyhovovala jejich osobnímu pracovnímu stylu, pomocí zabudovaného mapovacího editoru tlačítek. S kratším časem stráveným přepínáním pohledů a příkazů v CATIA dostávají uživatelé více prostoru na vytváření kreativních prvků designu.
  • Vylepšené konstruktérské zkušenosti a detekce chyb: 3Dconnexion 3D myši také přispívají ke zlepšení kvality návrhů pomocí při odhalování konstrukčních vad. CATIA umožňuje uživatelům okamžitě zobrazit návrh z různých úhlů pro možnost většího prozkoumání, ověření a předvedení.
  • Rozsah řešení 3D myší: CATIA V5R19 SP4 je kompatibilní s celou produktovou řadou 3Dconnexion 3D myší, včetně Professional Series, do které patří SpacePilot PRO (s výrobcem doporučenou maloobchodní cenou € 499), SpacePilot (€ 399) a SpaceExplorer (€ 299), a Standard Series, kam paří SpaceNavigator (€ 99) a SpaceNavigator pro notebooky (€ 129).
Kompletní seznam podporovaných aplikací 3Dconnexion, včetně předchozích verzí CATIA, najdete na www.3dconnexion.com/solutions.