Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Soutěž Stavební CAD projekt má vítěze

Středa, 02 Prosinec 2009 19:37

Tags: Soutěž | Společnost | Stavebnictví

abstudio10_949.jpgSpolečnost AB Studio společně s partnery Autodesk, TechData a Hewlett-Packard vyhlásila vítěze tradiční soutěže pro architektonické a projekční kanceláře, která je určena pro uživatele CAD produktů společností Autodesk a AB Studio. Soutěžilo se opět v sedmi kategoriích včetně studentské. Porota udělila letos také zvláštní cenu za vynikající využití možností CAD programu. Hlavní cenu 16.ročníku soutěže Stavební CAD projekt získala projekční kancelář Storing za projekt Obchodně společenské centrum Forum Liberec.
Jiří Bendl, jednatel společnosti AB Studio v průběhu předávání cen poděkoval partnerům za sponzorské ceny pro vítěze jednotlivých kategorií. Zároveň uvedl: „Z celkového počtu 145 skvělých soutěžních projektů bylo nesmírně těžké vybrat ty nejlepší. Některé projekty jsou svým rozsahem opravdu na evropské úrovni a jsme hrdí, že jsme mohli ocenit alespoň některé z nich“.
Během slavnostního předání cen, které se uskutečnilo v prostorách společnosti AB Studio, dostali autoři oceněných projektů prostor pro zajímavosti, které se týkaly zpracovávání projektů či stavu realizace staveb. Všechny soutěžní projekty budou v průběhu ledna 2010 uveřejněny na www.stavebnicadprojekt.cz.

Vítězové jednotlivých kategorií
 
Betonové konstrukce
JAPE-projekt
 
Architektura a stavební projekt
VMS projekt
 
Revit v praxi
PETR FRANTA ARCHITEKTI & ASOC.
 
AutoCAD Civil v praxi
Atelier PROMIKA
 
Technické zařízení budov
PROJEKCE TZB
 
Ocelové konstrukce
ACIERCON
 
Ocelové konstrukce – zvláštní cena
HUTNÍ PROJEKT Frýdek-Místek
 
Studentské projekty - zvláštní cena
Michal Trnka (SŠS Jihlava)
 
Studentské projekty
Bulíčková Petra (FA ČVUT)

Mohlo by vás zajímat: