Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Geometric představí CAMWorks 2010 a DFMPro 2.1

Středa, 06 Leden 2010 15:40

Tags: CAD/CAM

mold1001.jpgS blížící se uživatelskou konferencí SolidWorks World 2010 společnosti DS SolidWorks se také začínají objevovat zprávy participujících firem o tom, co na této akci budou představovat. Geometric Technologies, Inc, dceřiná společnost Geometric Limited, předvede ve dnech 31. ledna až 3. února na svém stánku č. 425 v Anaheim Convention Centru nové verze CAMWorks  a DFMPro. Jak CAMWorks, tak DFMPro jsou dokonale začleněny do platformy SolidWorks, což otevírá cestu inteligenci a automatizaci v konstrukci i ve výrobních postupech.
CAMWorks 2010 má více než 50 zákaznických funkcí a vylepšení pro rychlejší a přesnější obrábění. Patří mezi ně funkce rozpoznávání, pokrok v multiosém obrábění, jakož i vylepšené řezací strategie pro 2- až 5osé frézování, soustružení a drátové řezání. Tato verze také obsahuje podporu pro rozhraní SQL databázi pro lepší výkon a víceuživatelský přístup k proprietární znalostní databázi TechDB. CAMWorks byl prvním Gold Partner CAM řešením určeným výhradně pro provoz v systému SolidWorks. Více informací o CAMWorks 2010 najdete na www.camworks.com.
DFMPro verze 2.1 přidává vstřikovací formovací modul s některými z nejdůležitějších odvětvových osvědčených postupů pro vyrobitelnost vstřikovaných lisovaných součástí v souvislosti s tloušťkou stěn, analýzami návrhů, podkosy, sílou stěny forem, žebry, výstupky, atd. Uživatelé SolidWorks budou schopni rychle ověřit své návrhy v SolidWorks, což snižuje náklady, zkracuje čas k uvedení na trh a zároveň zlepšuje kvalitu vyráběných dílů. DFMPro také usnadňuje spolupráci v procesu přezkoumání návrhu vytvořením komplexních 3D sestav ve formátu eDrawings. Tato funkce umožňuje dodavatelům rychle generovat eDrawings reporty, sdílet je s finálními výrobci a mít okamžitě k dispozici jejich posudky, připomínky a schválení. Více informací o DFMPro najdete na www.dfmpro.com.

Mohlo by vás zajímat: