Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nové navigace Dynavix Tera a Nano Lite

Středa, 05 Květen 2010 11:06

Tags: GIS | GPS | Hardware

dynavix1018.jpgSpolečnost Dynavix uvádí na trh dva nové modely automobilových navigací – Dynavix Tera a Dynavix Nano Lite. Obě navigace budou vybaveny nejnovější verzí navigačního softwaru Dynavix 9, funkcí Chytrá trasa a mapami kompletní Evropy s 99 procentním pokrytím čísly popisnými v České republice. Navigace Dynavix Tera s 5“ displejem bude díky své bohaté výbavě a kompletním příslušenstvím vlajkovou lodí v portfoliu produktů této značky. Dynavix Nano Lite je odlehčenou variantou navigace Dynavix Nano. Tato 4,3“ navigace zákazníkům nabídne za přijatelnou cenu všechny základní služby v kvalitním hardwarovém provedení. Prodej obou navigací byle zahájen 3. května 2010 jak na e-shopu společnosti Dynavix, tak ve vybraných partnerských prodejnách.

Dynavix Tera
Ultratenká širokoúhlá navigace s přehledným 5” displejem a tříletou aktualizací map zdarma pro řidiče, kteří na navigaci kladou vyšší nároky. Tento exklusivní model obsahuje nový navigační software Dynavix 9, funkci Chytrá trasa a mapy kompletní Evropy s 99 procentním pokrytím čísly popisnými v České republice. Součástí navigace je bluetooth handsfree, FM vysílač, AV vstup, RDS-TMC a multimediální centrum pro přehrávání hudby a videa nebo prohlížení obrázků. Aktivní držák zajistí pohodlnou a rychlou manipulaci s navigací a přímé napájení přímo z něho samotného. Součástí příslušenství je navíc elegantní ochranné pouzdro.
Doporučená maloobchodní cena 8 490 Kč s DPH.

 

tera_komplet1018.jpg

 Technické specifikace 
 CPUMTK 467Mhz
 Displejdotykový barevný 4,3“ HighBrightness (480 x 272 px.)
 Operační paměť64 MB DDR
 Vnitřní paměť4 GB
 Integrovaná GPSMTK
 Externí přijímačRDS-TMC
 Multimediální centrumpřehrávač hudebních a video souborů, prohlížeč obrázků
 Rozměry128,9 mm x 85,2 mm x 12,6 mm
 Hmotnost180 g
 Další vlastnosti
Bluetooth handsfree, FM vysílač, AV vstup
 Příslušenství

Aktivní držák do auta, auto-nabíječka, nabíječka, externí přijímač RDS-TMC,
elegantní pouzdro, manuál Rychlý start, stručný manuál Dynavix 9 


Dynavix Nano Lite
Odlehčená varianta navigace Dynavix Nano, nejtenčí navigace na trhu. Tento 4,3“ model je vybaven novým navigačním softwarem Dynavix 9, funkcí Chytrá trasa a mapami kompletní Evropy s 99 procentním pokrytím čísly popisnými v České republice. Svým vybavením patří do střední kategorie produktů v portfoliu navigací Dynavix. Součástí navigace je aktivní držák. Multimediální centrum umožňuje poslouchat hudbu, prohlížet obrázky či přehrávat videa.
Doporučená cena 4 890 Kč s DPH.

nano_lite1018.jpg

 Technické specifikace 
 CPU MTK 467Mhz
 Displej dotykový barevný 4,3“ HighBrightness (480 x 272 px.)
 Operační paměť 64 MB DDR
 Vnitřní paměť 4 GB
 Integrovaná GPS MTK
 Multimediální centrum přehrávač hudebních a video souborů, prohlížeč obrázků
 Rozměry 117 mm x 77,4 mm x 11,5 mm
 Hmotnost 130 g
 Příslušenství Aktivní držák do auta, auto-nabíječka, manuál Rychlý start, Stručný manuál pro Dynavix 9, USB kabel
 Další vlastnosti
Podpora microSD/SDHC karet

Chytrá trasa
Funkce, která umožňuje zvolit optimální trasu v závislosti na průjezdnosti silniční sítě v různých denních dobách a dnech v týdnu. Dynavix využívá dostupná statistická data, jež jsou zapracována do nového formátu map, který umožňuje nalézt optimální trasu a vyhnout se tak ranním nebo odpoledním dopravním zácpám.

99 procentní pokrytí čísly popisnými
Mapové podklady obsahují více než 2,3 mil. čísel popisných, které jsou součástí všech mapových podkladů od verze 2009/09. Jedná se o rozšíření standardní databáze mapových podkladů od společnosti TeleAtlas, která dodává cca 420 tis. čísel popisných pro Českou republiku. Téměř kompletní pokrytí zajistí pohodlné a rychlé vyhledání cíle a zamezí zbytečnému bloudění v dlouhých ulicích nebo hledání domu v malých vískách.
Další informace naleznete na webových stránkách společnosti Dynavix.


Mohlo by vás zajímat: