Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

30" profesionální monitor Eizo pro DTP a pre-press

Úterý, 03 Srpen 2010 16:44
Eizo CG303WEizo Nanao uvádí na trh v ČR a SR monitor Eizo CG303W z řady ColorGraphic, který nabízí široký gamut pokrývající až 99% barevného prostoru ofsetového tisku. Model s rozlišením 2560×1600 pixelů je osazen displejem H-IPS, který je potažen speciální vrstvou zajišťující precizní podání černé z různých úhlů pohledu při zachování vysokého kontrastního poměru. Předpokládané nasazení je v oblasti DTP, pre-pressu, systémech dálkového softproofu (Fogra PreCert Class A) a díky simulaci různých barevných videoprostorů také v oblasti postprodukce.

Model CG303W s HW-kalibrací nabízí uživatelům prakticky konstantní barevné podání z různých úhlů pohledu, stejně jako široký barevný gamut s 98% pokrytím AdobeRGB (1998) a 102% pokrytím NTSC. Monitor navíc umožňuje na svém DVI-DL vstupu zpracovávat 10bitový vstupní RGB signál (10bpc). Tím je možné současně zobrazovat více než 1 mld. barevných odstínů. Díky vysokému rozlišení je schopen zobrazovat stejné množství informací jako např. dva 21" monitory s rozlišením 1200×1600. V režimu Picture by Picture tak může nahradit dvouobrazovkové pracoviště 2× 21".

Kombinace 16bitového interního zpracování signálu (gama-korekce), vysokého kontrastu, širokého rozsahu barev, výborné odezvy a technologie DUE (pro dosažení homogenní plochy LCD panelu) vyhoví nejnáročnějším uživatelům v oblasti kontroly digitálního obrazu, v DTP studiích, pre-pressu,  zpracování videa a dalších grafických oborech. Pro snadné ovládání jsou k dispozici předvolby nastavení obrazu. Pokročilé ovládání a kalibrace programem Eizo ColorNavigator je u monitorů řady CG standardem. Monitor umožňuje práci i v režimu na výšku při otočení o 90°.
Výrobce na monitor poskytuje pětiletou záruku.