Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ZWCAD koupil VX Corporation

Pátek, 27 Srpen 2010 08:18

Tags: Business | CAD/CAM

vx_hand1034.jpgZWCAD Software (ZWSOFT) oznámila, že dokončila akvizici VX Corporation, která je americkým průkopníkem a poskytovatelem CAD/CAM řešení již od roku 1985. Akvizice potvrzuje rychlý růst čínského poskytovatele 2D CAD řešení na CAD/CAM trhu. VX Corporation je známá především svým vynikajícím 3D CAD/CAM řešením na bázi vlastního VX jádra. Vývojový tým VX se nachází na Floridě a bude i nadále vytvářet pokrokový 3D CAD/CAM software jako divize ZWSOFTu, ale bude nyní posílen mnohem větším mezinárodním týmem. Jak stoprocentní dceřiná společnost ZWSOFTu, VX a ZWSOFT uplatní tuto výkonnou technologii na společný nejnovější produkt - ZW3D.

Toto nové „vše v jenom” CAD/CAM řešení rozšíří strojírenské navrhování a vývoj na podnikové úrovni za zlomek nákladů jiných srovnatelných systémů. Na rozdíl od jiných CAD/CAM společností ZWSOFT nyní vlastní a ovládá své vlastní patentované jádro. To umožní ZWSOFTu uspokojit rostoucí požadavky trhu a výroby a dosáhnout obchodního růstu.

Zakladatel a CEO společnosti VX Corporation Mark Vorwaller k tomu řekl: „Tato akvizice je další kapitolou v historii naší společnosti. Jsem přesvědčen, že vyškolený personál a obrovské prostředky ZWSOFTu naše VX jádro ještě vylepší. Jsem si jistý, že naše snaha o spolupráci bude zohledňovat potřeby a očekávání našich věrných zákazníků.”

Podobně generální ředitel ZWSOFTu Truman Du o akvizice řekl: „Toto znamená novou éru ZWSOFTu, vpádem na 3D trh jsme schopni splnit slib naší společnosti CAD uživatelům na celém světě - pokračovat v rozvíjení CAD průmyslu a rozvíjet ho ve všech aspektech. Náš vstup na 3D trh představuje další krok vpřed při plnění tohoto závazku.”


Mohlo by vás zajímat: