Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nový velkoformát Xerox 6622 s přesným a rychlým tiskem

Středa, 15 Září 2010 16:35

Tags: CAx | GIS | Hardware | Skenery | Tiskárny

Xerox 6622Nová velkoformátová tiskárna vytváří ostré a přesné detailní výstupy, díky nové technologii toneru a tiskového válce dosahuje rozlišení 1800 dpi, zároveň se dle tvrzení výrobce jedná o současný nejrychlejší systém na trhu. Kromě plnění potřeb poskytovatelů grafických komunikací je velkoformátová černobílá tiskárna, kopírka a skener vhodná pro reprografická oddělení ve strojařských, stavebních a architektonických firmách, kde jsou na technické výkresy i projektovou dokumentaci kladeny nároky rychlé dostupnosti jak pro tisky, tak pro kopie. Také státní úřady mohou používat Xerox 6622 pro tisk geodetických dokumentů či katastrálních plánů a majitelům domů i dodavatelům rychle zpřístupnit důležité informace.

Integrovaný skener s technologií CIS
Velkoformátový systém Xerox 6622 FreeFlow Accxes tiskne rychlostí 22 stran formátu D/A1 (24"×36") za minutu při rozlišení 600×1800 dpi a skenuje v rozlišení 600×600 dpi. Integrovaný skener pracující s technologií CIS dokáže vylepšit kopie opotřebovaných dokumentů – díky automatickému potlačení pozadí jsou šmouhy, záhyby a nežádoucí pozadí méně viditelné a potrhané dokumenty se snáze čtou. Naskenované dokumenty si lze prohlédnout na barevném dotykovém displeji před samotným vytištěním, což omezuje chyby a eliminuje zbytečné tisky. Standardně umožňuje integrovaný skener barevné skenování a snímání pevných předloh až do tloušťky 13 mm.
Tiskárna obsahuje tiskový server FreeFlow Accxes od Xeroxu a lze ji jednoduše začlenit do stávajících pracovních prostředí. FreeFlow Accxes nabízí barevné kalibrace s dalšími síťovými tiskárnami, pokročilou správu tiskových front pro jednoduchou replikaci předchozích úloh a jednoduché skenování do e-mailové schránky na tiskovém serveru, síťovém serveru FTP nebo vzdálené síťové tiskárně.

Funkce a vlastnosti Xerox 6622 FreeFlow Accxes
Tiskový server FreeFlow Accxes sjednocuje software tiskových serverů v celém portfoliu velkoformátových černobílých tiskáren Xerox. Velkoformátová tiskárna Xerox 6622 FreeFlow Accxes rozšiřuje řadu stávajících velkoformátů určených pro technické tisky a doplňuje tak portfolio systémů Xerox 6604/6605 a Xerox 6279. Navíc přináší další unikátní funkce a vlastnosti:
  • Možnost výměny rolí média za provozu bez přerušení tisku či kopírování
  • Automatický podavač listů médií s kapacitou až 50 archů do formátu A2
  • Tisk a kopírování z historie s možností náhledu a změny parametrů
  • Monokomponentní tonerový systém bez odpadu (100% efektivita)
  • PLP Plotworks nebo Q-Indexer, Q-Copy a Q-Control software Workflow jako standard
Systém Xerox 6622 FreeFlow Accxes patří svým výkonem, parametry i možnostmi k nejvýkonnějším řešením pro oblast velkoformátových dokumentů na současném trhu.

Velkoformátová tiskárna Xerox 6622 je v prodeji v České a Slovenské republice od září.

Mohlo by vás zajímat: