Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová 17palcová tiskárna dosahuje 98 % barev Pantone

Čtvrtek, 23 Září 2010 12:47

Tags: Foto | GIS | Hardware | Tiskárny

Epson Stylus Pro 4900Epson uvádí na trh Stylus Pro 4900, kompaktní, 17palcovou tiskárnu pro fotografický tisk a nátisky. Do oblasti předtiskové přípravy, obalových technologií, reprodukce uměleckých děl, jakož i komerčním fotografům přináší tiskárna vysokou kvalitu tisku, pyšní se výjimečnou barevnou konzistencí, přesnou barevnou shodou a dokáže reprodukovat 98 % z celé palety barev Pantone. Vysoká úroveň automatizace a výkonný mechanismus činí Epson Stylus Pro 4900 vysoce produktivním „tahounem" vhodným pro malou kancelář nebo do prostředí studia.
Jedenáct barevných inkoustů Epson UltraChrome HDR a zdokonalená tisková hlava TFP jsou identické s těmi, které se používají v produkčních tiskárnách Epson určených pro zpracování větších formátů médií do šíře 44 palců.  

Vzhledem k certifikaci automatické procesní kalibrace a barevnosti u této tiskárny neznamená automatizace výroby vzdálených nátisků snížení nároků na kvalitu. Volitelný inline SpectroProofer zajišťuje konzistentní, opakovanou barevnou přesnost při použití různých médií, rychlé vyhodnocení kontrolních proužků a barevných schémat při vytváření ICC profilů a ověřuje barevnou věrnost tisku.

Epson Stylus Pro 4900 představuje velkou posilu v oblasti produktivity, protože její produkční rychlost dosahuje 46m2/h při minimálních požadavcích na údržbu. Vysokokapacitní zásobník papíru s předním plněním usnadňuje vkládání papíru a automatizovaná výměna papíru znamená, že uživatelé nemusejí ztrácet čas přepínáním mezi jednotlivými listy a papírem v rolích. Tiskárna také automaticky přepíná mezi instalovaným fotografickým a černým matným inkoustem, aby nedocházelo k zastavení tisku. Všechny inkousty jsou k dispozici v kazetách s vysokou kapacitou 200 ml. Tiskárna Epson Stylus Pro 4900 splňuje podmínky programu Energy Star.

Doporučená maloobchodní cena stroje je 2495 eur bez DPH. Tiskárna bude v prodeji od 1. října 2010.

Mohlo by vás zajímat: