Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TomTom WORK vítězem soutěže Fleetový produkt roku 2010

Středa, 13 Říjen 2010 09:57

TomTom_Auzky_Petkov_1041Ve čtvrtek 7. října 2010 večer byly během slavnostního Galavečera v hotelu Corinthia Praha slavnostně vyhlášeny výroční ceny časopisu FLEET firemní automobily- ALD Automotive Fleet Awards 2010. V kategorii Fleetový produkt roku 2010 - Elektronický / telematický systém - byl vítězem vyhlášen manažerský systém TomTom WORK. TomTom WORK je na českém a slovenském trhu novinkou jako naprosto výjimečné řešení , které přímo řídí vozidla a mobilní týmy. Využívá obousměrného toku geokódovaných dat a neomezené komunikace mezi lidmi v kanceláři a řidiči na cestách. Na rozdíl od běžných navigací ze sesterské divize TomTom, nejde o jednoúčelové jednotky. TomTom WORK je sám o sobě unikátní a ucelený manažerský systém s prvky business inteligence, kde odpadá složité a nepřehledné opožděné reportování. Samozřejmostí je on-line kontrola spotřeby PHM, digitálního tachografu, přenos work flow jízdních příkazů a dálkové přenastavování navigací z centra.

Nasazení TOM TOM WORK je velmi jednoduché a z tohoto důvodu stále více se šířící řešení nejen pro vozidla mobilních částí vlastních firem, ale i pro outsourcing a subkontraktory nacházející se i na druhém konci státu, regionu, kontinentu nebo i zeměkoule - v různých jazykových a kulturních oblastech.

Díky možnosti bleskové implementace bez problémů s vyškolováním a zaváděním do praxe, ale současně širokými možnostmi integrací do interních IS, je TomTom WORK využíván nejen v logistice a dopravě, ale i u sociálních služeb, obchodních zástupců a bezpečnostních složek.

V České republice a na Slovensku je TomTom WORK oficiálně šířen s lokální podporou a v českém jazyce od počátku letošního roku. Oficiálním partnerem TomTom WORK je společnost D&COMM, která mj. zastupuje i produkty QUALCOMM, map&guide a další nástroje pro business inteligence, dopravu a logistiku.