Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Jaguar Land Rover implementuje platformu V6

Čtvrtek, 24 Únor 2011 16:03

Tags: 3DVIA | Automobily | CATIA | Dassault | Enovia | PLM | PLM V6

Jaguar Land Rover a DS-podpis smlouvy-1108Společnosti Jaguar Land Rover a Dassault Systèmes uzavřely strategické partnerství, jež formalizuje jejich budoucí spolupráci. Smlouva zajistí společnosti Jaguar Land Rover přístup k nejvyspělejším řešením pro 3D simulaci a vývoj nových produktů. Vedle toho budou obě společnosti vzájemně spolupracovat a vytvářet špičková tvůrčí řešení. Jaguar Land Rover provede implementaci řešení Dassault Systėmes V6 pro PLM,aby dosáhl vyšší provozní efektivity a urychlil vývoj.

Společnost Jaguar Land Rover si vybrala Dassault Systèmes za  preferovaného partnera pro oblast PLM po rozsáhlém osmnáctiměsíčním testování, které zahrnovalo kompletní analýzu PMTI (procesy, metody, nástroje, informace).
Předmětem kontraktu ovšem nejsou jen dodávky systémových programů. Vývojoví konstruktéři obou společností budou spolupracovat na nových procesech a řešeních, které klientům nabídnou kombinaci zjednodušení a specializace. Ty jsou základní podmínkou pro vývoj nové generace prémiových vozů. Zaměření na společné rysy, inovaci a integraci bude mít dvojí přínos, neboť výrazně zvýší efektivitu a zároveň povede ke snižování nákladů.
Společnost Jaguar Land Rover využívá komplexní spektrum řešení V6 od Dassault Systèmes včetně produktů ENOVIA, CATIA, DELMIA, SIMULIA a 3DVIA PLM 2.0.

Mohlo by vás zajímat: