Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Mio snižuje cenové hranice

Pátek, 25 Únor 2011 15:20

Tags: GIS | GPS | Hardware | Mio | MOOV

Mio_S605-1108Společnost Mio nabízí ve svém portfoliu více než 60 tisíc položek a neustále ho rozšiřuje. Tentokráte se tento výrobce navigací rozhodl ušetřit zákazníkům náklady na dovolenou a v předstihu před cestovní sezonou snížil ceny svých populárních navigací. Společnost Mio výrazně zlevnila především nejvíce poptávané modely navigací do automobilu. K největší změně došlo u modelu MIO MOOV S605 FULL EUROPE (EEU), jenž disponuje celou řadou nových funkcí, které pomáhají zvýšit komfort každé cesty, např. díky možnosti AV vstupu je možné připojit DVD přehrávač či parkovací kameru.
Mezi jejími funkcemi vynikají především SmartFind vyhledávající všechny POI v blízkém okolí, ekonomický režim trasy pomáhající ušetřit peníze za pohonné hmoty či 3D zobrazování známých staveb na mapě pro lepší orientaci. Velmi ceněný je i pomocník při změně jízdních pruhů zlepšující orientaci v neznámém místě, možnost vytvoření vlastního osobního cestovního deníku a také bezplatná roční aktualizace všech map. Sleva u tohoto oblíbeného modelu přesahuje 20 % a aktuální doporučená cena s DPH je nově 3 990 Kč.
„Reagujeme na potřeby našich zákazníků a snížili ceny u populárních modelů našich navigací, které se tak stávají opět dostupnější ve svých třídách,“ uvádí Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Czech Republic a dodává: „Vždy jsme vhodně kombinovali kvalitní navigaci, velké množství funkcí a zajímavou cenu, takže snižování ceny provádíme napříč celou nabídkou několikrát do roka.“
Produkt Původní cena Nová cena
Mio MOOV M400 CEU (EEU) 3090 Kč 2690 Kč
Mio MOOV M400 Full Europe (EEU) 3990 Kč 3290 Kč
Mio MOOV S501 Full Europe (EEU) 3790 Kč 3290 Kč
Mio MOOV S600 Full Europe (EEU) 4690 Kč 3790 Kč
Mio MOOV S605 Full Europe (EEU) 5190 Kč 3990 Kč
Ceny jsou včetně DPH.
Informace o produktech a maloobchodních cenách najdete na www.mio.com/cz nebo kontaktujte svého regionálního zástupce Mio.

Mohlo by vás zajímat: