Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Ušetřete na aktualizaci produktů Autodesk

Středa, 02 Březen 2011 09:50

Tags: 2011 | Autodesk | Slevy | Software

Speciální cena za přechod na novou verzi produktu Autodesk-1109Pro profesionální uživatele softwaru od Autodesku je nesmírně důležitá konkurenceschopnost. Abyste byli schopni nadále efektivně a účinně navrhovat a utvářet svět kolem sebe, potřebujete i nadále používat aktuální software. Produkty Autodesku řady 2008 přestanou být podporovány 15. března. Od nynějška až do 15. března můžete přejít na verzi 2011 za speciální cenu. Poté budou nové verze k dispozici pouze za cenu plnou.

Verze 2011 zpřístupňují celou řadu zdokonalených vlastností a nových funkcí, které vám pomohou pracovat ještě lépe než dosud. Jednotlivé verze softwaru si můžete porovnat na webu Autodesku a udělat si představu o nárůstu produktivity, efektivity a tvůrčích možností, které získáte jednoduchým přechodem na novou verzi. Vyzkoušejte si to.
Maximalizovat hodnotu vaší investice do softwaru můžete velmi jednoduše a účinně díky Autodesk Subscription – od automatických přechodů na nové verze až po flexibilní možnosti licencování, například pro použití doma a využití předchozích verzí. Autodesk Subscription zvýší hodnotu vašeho softwaru a posílí vaši produktivitu. Další informace.

Mohlo by vás zajímat: