Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SOFTconsult uvádí CABINET 2.0

Středa, 25 Květen 2011 12:39

Tags: Arcon | Cabinet | Makra | Nábytek | Stavebnictví

zasuvkova-vlozka-cabinet-2-cz-pro-arcon-1121Po komerčně úspěšné verzi Cabinet pro Arcon verze 1.x , určené pro vestavěné skříně, uvádí společnost SOFTconsult na trh zcela novou podobu makra. Reaguje tak na přání řady svých stávajících uživatelů a rostoucí poptávku nových zájemců po univerzálním produktu na návrhy skříní. Nová verze CABINET pro Arcon 2.0 CZ nyní umožňuje návrh jakéhokoli typu skříně nebo skříňky. Individuálně  navržené sestavy vestavěných skříní a doplňujících skříněk jsou trendem naší doby - skvěle dokáží hospodařit s prostorem a využít každý centimetr.

V atypických bytech a v půdních vestavbách se většinou bez na zakázku individuálně navržených skříní a skříněk na míru nelze obejít. V návrhu pak není problémem využít různé výklenky, výstupky, prostory pod schody nebo zkosené stropy a tak ideálně vyřešit využití jakéhokoli prostoru.
Výběr materiálu a textur v makru CABINET pro Arcon  2.0 CZ umožní sladit navrhovaný objekt se stávajícím interiérem a  nebo naopak z něj vytvořit dominující část zařízení místnosti. Vhodné dekorativní a zařizovací předměty k doplnění stylu interiéru jsou k dispozici v bohaté knihovně, která je součástí Arconu. Zákazníkům je tak možné vytvořit interiér doslova „na míru“.
Návrh vestavěné skříně, skříně, šatny nebo úložného nábytku bude pro uživatele potěšením - vše vytváří v uživatelsky přívětivém Průvodci tvorby skříně. Navrhovanou skříň/skříňku lze dále doplnit podle účelu, kterému má sloužit. V nabídce makra CABINET se pracuje se zástavbou, zásuvkami, posuvnými dveřmi, dveřmi s NK panty, drátěnými koši, úchytkami, šatními tyčemi, výsuvnými věšáky. Hotové skříně nebo skříňky si mohou uživatelé uložit do své knihovny prvků a příště použít jako základ pro vytvoření nové sestavy.
Cabinet využívá pro návrhy tzv. parametrickou tvorbu volných desek (parametrická definice úprav rohů), zásuvek (kompletní 3D model s možností parametrických úprav jednotlivých dílů), dveří (definice dělení, skosení, rámů a výplní, pantů, úchytek a to vše parametricky ve 3D) a vnitřní zástavby (rozměr, dělení na moduly, umístění zásuvek a polic). Samozřejmá je i možnost  individuální editace jednotlivých prvků sortimentu. Pokud je potřeba dodatečně změnit rozměr, celé již sestavené skříně/skříňky a nebo posouvat dělící stěny u vestavěné skříně, je k dispozici Editor sestav. Makro je propojeno na produkt MODULAR k rozpadu korpusů s automatickým vygenerováním nářezových plánů s kótami pro výrobu.
Při práci s univerzálním makrem CABINET pro Arcon 2.0 CZ (Arcon 9) oceníte jeho variabilitu a srozumitelnost ovládání.
Kombinace produktů Arcon 9 a univerzálního makra CABINET 2.0 garantuje komplexní zvládnutí zakázky od návrhu po výrobu: návrh 2D/3D - vizualizace/animace - kalkulace/soupis sortimentu - montážní nákres - nářezový plán.
Více informací naleznete na www.aec-creative.com/cz nebo www.softconsult.eu.

Mohlo by vás zajímat: