Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault Systèmes představil Verzi 6 pro rok 2012

Čtvrtek, 07 Červenec 2011 20:02

Tags: Dassault | PLM | Release 2012 | Version 6

Version6Společnost Dassault Systèmes oznámila komerční dostupnost Verze 6 pro rok 2012. Oficiální tisková zpráva z 29. června říká, že novinka demonstruje úsilí Dassault Systèmes nabídnout své klientské základně i dalším partnerům otevřenou platformu pro spolupráci. Rozšiřuje hodnotu digitálních aktiv i na další řešení, například řešení pro online prodejny nebo globální výrobní plánování.  


Společnost Dassault Systèmes se snažila pochopit specifika různých implementačních řešení ve snaze nabídnout klientům maximálně komfortní uživatelskou zkušenost při práci s daty – takovou, jakou mají uživatelé nyní k dispozici v CATIA verze 5 a SolidWorks, stejně jako v Pro/ENGINEER, Inventor, NX, SolidEdge, Adobe Creative Suite a dalších řešení. Letošní novinka doplňuje loňskou, kdy společnost Dassault Systèmes představila hybridní produktové struktury sestávající z modelů CATIA verze 5, CATIA verze 6 a SolidWorks, kdy účelem bylo usnadnit koexistenci a snadný přechod do prostředí Verze 6.
Vydání 2012 rovněž představuje nové funkce pro interoperabilitu, a to na základě schematu XML a webových služeb, mezi Verzí 6 a dalšími PDM systémy, takže by nabízel dvousměrnou výměnu informací 3D produktových struktur s přesnou geometrií ve formátech STEP a CATIA V5. Nové úrovně integrace mezi Verzí 6 a ERP řešeními jsou nyní k dispozici i ve verzi 2012, což významně přispívá k lepšímu využití produktů, procesů a zdrojových dat.
Vedle toho nabízí CATIA V6R2012 další pokroky v systémovém inženýrství, multidisciplinární metodologii projektování, jež integruje požadavky, funkční, logické a fyzické definice produktů. Portfolio CATIA Systems je nyní vybaveno interoperabilitou s předními dodavateli systémových ovladačů, jako je například Simulink. Vedle toho nabízí kompletní RFLP definici a sledovatelnost v rámci CATIA.
V nedávné době oznámily implementaci Verze 6 PLM řešení Dassault Systèmes společnosti BMW, Jaguar Land Rover, Parker Aerospace nebo Benetton.

V6R2012 rozšiřuje hodnotu digitálních aktiv na nová řešení, například na obchody a globální plánování výroby. 3DVIA Shopper, spojený s verzí 6 ENOVIA, je nové, snadno použitelné řešení pro maloobchod a prodej. Řešení dokáže realisticky simulovat maloobchodní prostředí ve 3D. Za použití 3DVIA Shopper si maloprodejci mohou snadno vizualizovat rozložení prodejny a vyzkoušet umístění různých produktů, přičemž zároveň mohou analyzovat chování klientů tak, aby naplno využili svůj tržní potenciál.
Zcela nové řešení DELMIA Global Production System Planning, jež je součástí V6R2012, nabízí jediný datový repozitář pro digitalizaci výrobní funkcí napříč fyzickým dodavatelským řetězcem. To umožňuje optimalizaci celosvětového výrobního systému, zajištění celistvosti plánování a dosažení kompatibility s ústředními výrobními procesy a zlepšuje výrobně-rozhodovací procesy na všech úrovních podniku.


Mohlo by vás zajímat: