Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Theorem vydal CADverter DGN dat do Catia V5

Pátek, 06 Leden 2012 13:12

Tags: Bentley | CADverter | CATIA | DGN | Microstation | Solutions | Theorem

Theorem Solutions CADverter DNG to Catia V5 -1201Společnost Theorem Solutions vyvíjí různé specializované převodníky dat mezi CAD formáty, které nazývá CADvertery. Nejnovější CADverter, který jednosměrně převádí formát dat DGN do formátu Catia V5, byl vyvinut k překlenutí mezery mezi světem Plant Designu a strojírenského CADu, k řešení problémů neslučitelných datových formátů a schopnosti dokončit celkové kontroly návrhů s kombinovanými soubory dat, když se tyto dvě návrhářské disciplíny potkají.

CADverter Microstation (DGN) do Catia V5 byl navržen pro přenos dat z Microstation do aplikací Catia V5 a Delmia. Za normálních okolností jsou tyto dvě návrhářské disciplíny používány v různých odděleních organizace, ale když tato mají spolu sdílet data, mohou vznikat problémy. Hlavním nedostatkem jsou nekompatibilní formáty dat, které existují mezi Microstation a Catia V5 a Delmia.
CADverter od Theoremu nabízí řešení tohoto problému. Umožňuje Catia a Delmia uživatelům přebírat od Microstation sdílené blokové instance nebo referenční soubory, které jsou použity k definování produktové struktury a vytvoření souborů CATproduct v Catii V5 nebo Delmii. Pak se převzetím jednotlivých Microstation geometrických položek a vytvořením souborů CATpart nebo CGR sestav vytváří geometrické sestavy pro použití v Catii V5 nebo Delmii.
CADverter Microstation do Catia V5 umožňuje uživatelům Catie V5 nebo Delmie přebírat návrhy budov nebo zařízení z Microstation a používat je jako produktová data v Catii nebo jako digitální výrobu a výrobní definice v Delmii.
Při vývoji DGN na V5 CADverteru Theoremu byla použita rozhraní programů (API) Bentley MicroStation i Dassault Systèmes, což zaručuje kompatibilitu s posledními vydáními.

Mohlo by vás zajímat: