Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Triumph Motorcycles vybral řešení PTC pro podnikové PLM

Čtvrtek, 23 Únor 2012 17:20

Tags: Motorcycles | PLM | PTC | Triumph | Windchill

triumph-motorcycles-1208Společnost PTC oznámila 21. února, že Triumph Motorcycles Ltd, největší britský výrobce motocyklů, vybrala produkt Windchill pro řízení životního cyklu výrobků (PLM). Použití Windchillu umožní Triumphu lépe podporovat růst podnikání a potřeby vývoje produktů. Triumph byl založen v roce 1902 a je kultovní značkou nejen ve Velké Británii, ale po celém světě. Jádrem jeho filosofie je závazek vyvíjet skutečně unikátní motocykly, které nabídnou perfektní kombinaci designu, osobitosti a výkonu. Inovační kvalifikace a horlivost Triumphu hnaly jeho tvorbu nejrůznějších motocyklů od špičkových super sportovních motorek až po retro klasiku a pohodové silniční křižníky.

Jako dlouholetý uživatel PTC řešení – Creo Parametric pro konstrukci a Pro/INTRALINKu pro správu dat – znal Triumf dobře technologie PTC a jejich schopností. „Využili jsme Pro/INTRALINK na jeho maximální kapacitu a po obchodním vyhodnocení se rozhodli nasadit Windchill  jako jednotný, komplexní PLM systém pro podporu celého návrhu, od prvních fází vývoje produktů až po výrobu,“ řekl Geof Hurst, IT manažer Triumph Motorcycles. „Věříme, že uvidíme výrazné zlepšení v průběhu návrhu, výroby i výrobního rozvoje.“

Pro společnosti zabývající se výrobou vozidel jako je Triumph, může Windchill vytvořit dobře definované a uspořádané postupy pro návrhy, vyhodnocení, provedení a dokumentaci neformálních i formálních změn produktového designu. Windchill přináší osvědčené postupy strategií změn procesů, které umožňují všem stranám zainteresovaným ve vývoji produktů okamžitý přístup k veškerým potřebným údajům za účelem zlepšení kvality výrobků, snižování výrobních nákladů, snížení skladových zásob a zkrácení času uvedení na trh tím, že minimalizuje výrobní prostoje.

Mohlo by vás zajímat: