Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

33. ročník konference Nekonvenční zdroje elektrické energie

Čtvrtek, 19 Duben 2012 09:42

Tags: Konference

nzee250_1216Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, VUT v Brně a Česká elektrotechnická společnost pořádá 33. ročník mezinárodní konference Nekonvenční zdroje elektrické energie (NZEE). Letošní ročník se koná od 21. do 23. května 2011 a na konferenci se tentokrát očekává historický rekord v počtu účastníků. Pořadatelé počítají s hojnou účastí odborníků nejen z České republiky a Slovenska, ale také z dalších zemí Evropské Unie.


Letos se konference může pyšnit i dalšími novinkami, zejména v oblasti nových partnerů. Navíc se ještě vybírá místo konání, a tak se mohou účastníci těšit na další nové a zajímavé místo. „Stali jsme se partnery několika zajímavých akcí a eventů, kde se zájemci o naše téma mohli seznámit s programem konference,“ říká Jiří Wagner, člen organizačního výboru konference. Důležité termíny mohou účastníci konference najít na www.nzee.cz.

Toto oblíbené mezinárodní setkání široké odborné veřejnosti již tradičně slouží nejen k získání nových poznatků a rozšíření stávajících vědomostí, ale vede také k neformálním diskusím a k navázání nových kontaktů účastníků konference.

Letošní ročník se ponese ve znamení těchto témat:
  • Základní informace o problematice přenosových soustav a součinnosti se zdroji elektrické energie, o jejich zkušebnictví, schvalovacím řízení, normalizaci, bezpečnosti a ekologii.
  • Nejnovější poznatky a trendy z oblasti výzkumu a vývoje elektrochemických zdrojů elektrické energie.
  • Nejnovější poznatky a trendy z oblasti výzkumu, vývoje a aplikace klasických, alternativních a obnovitelných zdrojů elektrické energie.
  • Prezentace výrobců a dovozců zdrojů elektrické energie, stejně jako výrobců a dovozců přístrojů a zařízení úzce spjatých s touto problematikou sloužících pro monitorování, řízení atd.
Součástí konference bude rovněž zajímavý doprovodný program, který bude postupně uveřejňován na webových stránkách. Konference letos podpoří také stavební veletrh For Arch, kde je hlavním tématem Nízkoenergetické stavění.

Představení konference mohou zájemci najít na jejích oficiálních stránkách www.nzee.cz.

Mohlo by vás zajímat: