Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Luxology modo 601 lze ovládat 3D myší od 3Dconnexion

Pondělí, 07 Květen 2012 14:40

Tags: 3D myši | 3Dconnexion | Design | Grafika | Luxion | modo 601

3Dconnexion_modo601--1219Společnost 3Dconnexion ohlásila 3. května, že Luxology  modo 601 obsahuje ověřenou podporu pro 3Dconnexion 3D myši, a umožňuje tak uživatelům „ponořit se“ do mocných animačních, modelovacích, malovacích a renderingových funkcí tohoto populárního softwaru a zároveň si užívat zcela přirozený způsob polohování a navigace v 3D obsahu. 3Dconnexion 3D myši umožňují umělcům, animátorům a designérům intuitivně interagovat s modo 601 obsahem, způsobem nedosažitelným s tradiční myší a klávesnicí.

Uživatelé pracující v režimu Orbit Object mají pocit, že drží digitální model ve své ruce, což ještě umocňuje inteligentní 3D navigace společnosti 3Dconnexion, která automaticky upravuje střed otáčení objektu v závislosti na zacílení pohledu uživatele. Při práci v režimu Camera Walkthrough mohou uživatelé rychle a snadno nastavit průhled, takže se mohou zaměřit na digitální obsah, raději jak se na to dívat z pravého úhlu.
Podpora 3Dconnexion je vestavěna do nejnovější aktualizace Service Pack SP1pro modo 601, která je v současné době k dispozici ke stažení na internetových stránkách společnosti Luxology.

Mohlo by vás zajímat: