Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Johnson Controls přechází na Teamcenter

Úterý, 15 Květen 2012 15:02

Tags: Automotive | Controls | Johnson | PLM | Siemens | Software | Teamcenter

Jonhnson Controls Automotive Experience - 1220Obchodní jednotka Automotive Experinece v Johnson Controls zařadila Teamcenter software mezi podniková řešení pro lepší spolupráci a integraci výrobních procesů napříč týmy podniku po celém světě. S více než dvěma stovkami výrobních závodů v mnoha zemích světa je Johnson Controls jeden z Top 10 dodavatelů v automobilovém průmyslu a zároveň největším dodavatelem sedadel. Společnost si vybrala Teamcenter, světově nejrozšířenější PLM systém a jedničku v globálním automobilovém průmyslu, po komplexním vyhodnocení, které zahrnovalo původního dodavatele PLM řešení a další známé poskytovatele PLM softwaru.

Johnson Controls začal s vyhodnocováním svého stávajícího produktu před rokem, s cílem udržet si pozici jednoho z předních dodavatelů světového automobilového průmyslu. V důsledku toho bude Teamcenter nasazen v průběhu příštích let v několika etapách, aby byl zajištěn bezproblémový přechod ze stávajícího systému. Rozhodnutí Johnson Controls přijmout technologii firmy Siemens PLM Software upozorňuje na význam otevřeného PLM modelu, který podpoří inovaci a zvládne sofistikovanost a lišící se technologie různých dodavatelů. Slouží také jako další příklad škálovatelnosti řešení společnosti Siemens PLM Software s ohledem na splnění různorodých požadavků velkých výrobců automobilů a jejich dodavatelů.
Podle údajů společnosti Siemens používá její PLM technologii pro vývoj a výrobu více než 90 procent podniků patřících do top 15 světových výrobců automobilů a téměř 90 procent podniků, které patří mezi 25 nejvýznamnějších světových dodavatelů automobilovému průmyslu. Více než 80 procent všech vozidel vyrobených po celém světě bylo vyvinuto na technologii Siemens PLM Software, a to všemi 47 předními světovými výrobci a dodavateli automobilovému průmyslu (OEM), kteří jsou zařazeni v žebříčku Mezinárodní organizace výrobců motorových vozidel (OICA).

Mohlo by vás zajímat: