Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk oznámil Revit LT

Čtvrtek, 06 Září 2012 09:25

Tags: Autodesk | BIM | dwg | Revit LT | RVT

RevitLT-1236Rodina softwarových produktů řady Revit se rozroste. Řada je určena architektům, designérům a profesionálům ve stavebním průmyslu. Autodesk Revit LT software využívá 2D pracovní procesy s převody na Building Information Modeling (BIM) procesy a přináší zaměření na 3D aplikace, které pomáhají uživatelům vytvořit návrhy a dokumentaci ve vyšší kvalitě a s vyšší přesností. Autodesk Revit LT reflektuje názory odborníků zvláště z malých firem a nabízí nástroje, které usnadní převody a začátky s procesy BIM a využít jejich výhody.

Jde např. o možnost tvorby 3D modelů, nabídky objektů skutečných staveb, nabídky jednoduchých modelů s koordináty, automatickou správu opakovaných změn u modelů staveb, tvorby fotorealistického renderování jako cloudové služby či možnost výměny návrhů s dalšími členy týmu v podobě souborů v DWG nebo RVT formátu.
Autodesk Revit LT 2013 bude k dostání příští měsíc, nejprve v Severní Americe a posléze ve vybraných zemích po celém světě. Produkt bude dostupný jak v samostatné verzi, tak jako součást nové AutoCAD Revit LT Suite 2013, zahrnující Autodesk Revit LT 2013 a AutoCAD LT 2013.

Mohlo by vás zajímat: