Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Větší flexibilitu návrhářům dává Autodesk Simulation 360

Středa, 12 Září 2012 06:44

Tags: 360 | Autodesk | Cloud | Optimalizace | Simulace | Simulation

Autodesk-Simulation-360-I-1237Autodesk ohlásil komplexní sadu nástrojů dodávaných ze zabezpečeného cloudu s platbami za skutečné využívání, nazvanou Autodesk Simulation 360. Tato sada umožňuje jakékoliv společnosti provádět simulace jako součást svých každodenních návrhových a konstrukčních procesů. S Autodesk Simulation 360 mohou návrháři, konstruktéři a analytici snáze předpovídat, optimalizovat a vyhodnocovat funkci i výkonnost všech možných produktů. Téměř neomezený výpočetní výkon cloudu dovoluje většině návrhářů provádět komplexní konstrukční testy, které byly dříve omezeny pouze na úzký okruh simulačních specialistů.

Příklady:
  • Návrháři produktů mohou nyní testovat různé návrhy z pohledu ergonomie, typicky židle, které lze přizpůsobit různým typům a velikostem lidské postavy a vyhodnotit výsledky dříve, než je vyroben první kus.
  • Výrobci mohou nyní lépe porozumět tokům tepelné energie vznikajícím v elektronických zařízeních, což jim pomáhá navrhnout vhodné chlazení, vyhnout se tím přehřívání a eliminovat náklady spojené s reklamacemi výrobků.
  • Architekti a projektanti mohou nyní získat detailnější pohled na chování budov a jejich zařízení prostřednictvím simulace cirkulace vzduchu s cílem dosáhnout tepelného komfortu, analyzovat vlivy na životní prostředí, a testovat chování stavebních materiálů včetně betonu – vše ještě předtím, než je cokoliv postaveno.
Autodesk Simulation 360 je nejnovější nabídka postavená na cloudové platformě Autodesk 360. Umožňuje konstruktérům a návrhářům současně testovat různé „what if“ (co,když) scénáře mnoha simulačně náročných úkolů. Výpočetní výkon cloudu rovněž eliminuje potřebu specializovaného a výkonného hardwaru na straně uživatele, odstraňuje předchozí omezení a pomáhá zvyšovat produktivitu.

Rychleji, bezpečněji a výkonněji s Autodesk Simulation 360
„Schopnost realizovat více simulačních studií v cloudu současně nám otevírá možnosti porozumět našim systémům mnohem lépe a za kratší čas,“ řekl Matt Nowicki, hlavní produktový konstruktér v BioLite, Inc. „Je pozoruhodné, jak snadné, cenné a rychle dostupné pro nás mohou být simulace v cloudu.“
Autodesk-Simulation-360-II
„Naši zákazníci si nyní mohou vizualizovat energetickou situaci budovy ještě dříve, než je projekt postaven. To jim umožňuje činit kvalifikovanější rozhodnutí s ohledem na projektové náklady a vyhodnocovat funkci systémů a celkovou energetickou bilanci. Poskytování tohoto typu služeb nám pomáhá odlišit se od konkurence,“ řekla Darryl McClelland, manažerka pro virtuální a BIM navrhování ve společnosti Heapy Engineering, která poskytuje služby v oblasti strojírensko-elektrotechnických technologických systémů, energetického poradenství, plánování a dalších souvisejících segmentech.

Cloudové nástroje pro potřeby simulace
Softwarové portfolio Autodesk Simulation 360 zahrnuje široké spektrum cloudových nástrojů pro strojírenství, proudění kapalin, termodynamiku a vstřikování plastů do forem za dostupnou cenu. K dalším přínosům patří geometrické nástroje, obsáhlé knihovny materiálů a pokročilé technologie, které zvyšují přesnost simulací v oblastech vyžadujících maximální pozornost.
A-Simulation-360-IV-1237
„Podniky si jednoduše nemohou dovolit neporozumět tomu, jak jejich návrhy budou fungovat ve skutečnosti, ještě dříve, než jsou vyrobeny,“ řekl Robert Kross, senior viceprezident divize navrhování, životního cyklu a simulace ve společnosti Autodesk. „Autodesk Simulation 360 poskytuje výkonné simulační funkce dostupné návrhářům a konstruktérům téměř v každé společnosti. Nabízí jim nástroje potřebné k predikování, optimalizaci a vyhodnocování návrhů v rané fázi návrhových procesů.“
A-Simulation-360-III-1237

Mohlo by vás zajímat: