Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Vyšel listopadový Technodat PLM e-zin

Pátek, 09 Listopad 2012 07:48

Tags: 2012 | e-zin | Listopad | Magazín | PLM | Technodat

technodatPLMe-zin-1245V úvodníku Aleš Kobylík, ředitel firmy, přibližuje dění na Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE Fóru 2012 v Praze. Konferenci navštívilo více jak 250 účastníků z České republiky a ze Slovenska, a Technodat se zúčastnil aktivně přednáškou o projektu létajícího kola F-Bike, předvedením fyzického prototypu létajícího kola F-Bike a také prezentací v sekci zaměřené na výrobu strojů a strojních zařízení (Industrial Equipment) společně se zákazníkem Konštrukta Industry. Ostatně na téma „Přínosy 3DEXPERIENCE platformy DS pro průmysl výroby strojů a strojního zařízení“ je 29. listopadu pořádán seminář ve Stříteži u Jihlavy, na který Technodat vloženou pozvánkou zve všechny zájemce.

V rubrice „Představujeme“ se můžete dozvědět více o  integrovaném 3D/PLM řešení Dassault Systèmes pro pro letecký a zbrojní průmysl.
Listopadový Technodat PLM e-zin dále přináší články na téma zkušenosti, je vybrán popis Catia makra Generování nájezdu elektrod a jsou zde i krátké články, například z konference AutoDesign Praha, o 3D výletu v čase po rekonstrukcích zmizelých památek Paříže nebo druhá část článku Klíčové přínosy PLM při řízení procesů v módním průmyslu. To vše doplňuje ještě odkaz na nejčerstvější Tipy a triky.
Aktuální elektronický magazín najdete na tomto odkazu.

Mohlo by vás zajímat: