Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Bentley nabízí iWare aplikace zdarma

Středa, 14 Listopad 2012 08:25

Tags: Aplikace | Apps | Be Inspired | Bentley | Infrastruktura | iWare

Bentley1-1246Společnost Bentley na konferenci Be Inspired v Amsterodamu představila řadu nových iWare mobilních aplikací pro profesionály z oblasti infrastruktury. Jde konkrétně o plugin i-model pro Revit, Bentley Configuration Explorer, plugin i-model pro Adobe Reader a i-model Transformer. Plugin i-model pro Revit umožňuje uložit modely Revit se všemi jejich vlastnostmi jako i-modely pro použití v MicroStation, Bentley Navigator, AECOsim Building Designer a dalších přídavných produktech od Bentley a jiných firem. Bentley Configuration Explorer je administrativní aplikací pro správu a diagnostiku aplikací Bentley, která umožňuje snadno prozkoumat konfigurační soubory a změny rychleji než doposud.

Plugin i-model pro Adobe Reader dovoluje užívat výhody i-modelů i v PDF, a to jak u 2D, tak u 3D. A konečně i-model Transformer je doplňkem Windows do MicroStation nebo i-model Composer, jenž nabízí možnost aplikovat skripty a automatizaci a převést do i-modelů za účelem sdílení informací o projektech.
Bentley také oznámil nové verze Navigator Pano Review (dříve známé jako Bentley Navigator pro iPad) a ProjectWise Explorer Mobile (dříve známý jako ProjectWise Explorer pro iPad), což má odrážet směr Bentely v rozšiřování mobilních aplikací na různé platformy (Apple iOS, Google Android, Microsoft Surface). Dokonce Bentely chce brzy uvést vývojářské nástroje, aby uživatelům umožnil vytvořit si vlastní aplikace.

Mohlo by vás zajímat: