Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Skanska a Bluebeam Software uzavřely globální kupní smlouvu

Úterý, 25 Prosinec 2012 23:50

Tags: Bluebeam | PDF | Skanska | Software | Stavebnictví | Workflow

Bluebeam_revu-1252wSkanska uzavřela globální smlouvu o nákupu se společností Bluebeam Software, vývojářem řešení pro workflow digitálních projektů na bázi PDF. Podle této nové dohody mohou projektové týmy Skanska po celém světě nasadit řešení Revu firmy Bluebeam pro komunikaci a spolupráci na digitálních projektech. Toto rozhodnutí přichází po úspěšném nasazení Revu několika projektovými týmy Skanska ve Švédsku a USA, včetně aktuálně největšího projektu firmy, New Karolinska (NKS), fakultní nemocnice ve švédském Stockholmu, za 14 miliard švédských korun (přibližně 41 miliard Kč).
Bluebeam Revu je na PDF založené řešení, které umožňuje profesionálním architektům, projektantům a stavařům zefektivnit pracovních postupy, zlepšit komunikaci a snížit spotřebu papíru. Revu zahrnuje vytváření 2D a 3D PDF a různé průmyslově standardní zvýrazňovací nástroje. K pokročilým funkcím patří automatické porovnání kreseb, řízení hypertextových odkazů, integrace se softwary SharePoint a ProjectWise nebo kompatibilita s Tablet PC. Revu také zahrnuje integrované cloud řešení Bluebeam Studio pro on-line ukládání PDF a dalších souborů projektu a pro spolupráci na PDF v reálném čase.
Produkty Bluebeam Software jsou k dispozici buď přímo, nebo prostřednictvím celosvětové sítě autorizovaných prodejců. Více informací najdete na www.bluebeam.com.

Mohlo by vás zajímat: