Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Verisurf slaví 20. výročí

Neděle, 10 Únor 2013 22:26

Tags: 20 let | Kontroly | Měření | Software | Strojírenství | Verisurf

Verisurf 4 1306wVerisurf Software, přední dodavatel moderních 3D měřících řešení výrobcům po celém světě, oznámil 20 let vývoje metrologického softwaru. V roce 1993 byl vyvinut software VERISURF pro potřeby tvůrců modelů leteckého větrného tunelu vyžadujících ověření povrchu (VERIfication of SURFace) profilů. Společnost se stala průkopníkem automatizace pokročilých povrchových analýz, umožňujících porovnávat data 3D souřadnicového měřicího stroje s 3D CAD modely.

Zpočátku se zkoumaly jednotlivé body a porovnávaly se jeden po druhém, ale nyní se skenují miliony bodů a analyzují se řádově v sekundách. Je těžké si představit, že někdo ještě dělá kontroly postaru, ale je tomu tak.

Hnán potřebami zákazníků a inovativním myšlením byl Verisurf v řešeních pro průmysl v mnohém první, například uveďme první moderní software pro analýzu povrchu na PC, první metrologický software pro podporu všech digitálních měřicích přístrojů, první metrologický software s vestavěnou funkcí reálného času pro řízení virtuální sestavy a stavebního nástroje, první metrologický software s mobilním dálkovým displejem pro velkého množství měření laserovým sledovačem, první metrologický software pro implementaci Model Based Definition pro kontrolu a první metrologický software pro automatické seřízení metrologických zařízení s CAD modely.

Společnost se rozrostla v předního poskytovatele nejkomplexnějších metrologických řešení dostupných pro výrobu, včetně analýzy povrchu, kontroly, řízení sestav a reverzního inženýrství. Konzistentní růst umožnil společnosti v roce 2012 přibrat zaměstnance a expandovat do nového firemního sídla. Zde najdete vývojáře softwaru, technickou podporu, aplikační techniky, prodejce, marketing a distribuční sklad. Sídlo je také vybaveno komplexním metrologickým školicím střediskem s učebnami a rozsáhlými laboratorními prostorami pro rozvoj a výuku velkého množství měřicích procesů.


Mohlo by vás zajímat: