Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nový Service Release Allplan 2013-1 je k dispozici

Pondělí, 18 Březen 2013 14:13

Tags: Allplan | Nemetschek | Service Release | Stavebnictví

Nemetschek Allplan - vyber prekryvajicich se prvku -1312Service Release Allplan 2013-1 je k dispozici pomocí funkce Auto Update v programu Allplan nebo na mezinárodním zákaznickém portálu Allplan Connect. Novinky se týkají zejména produktivity, plotrování a layoutů, modifikací místností a skupin místností, úprav stavebních dílů a zdokonalení v oblasti stavebního inženýrství. Každodenní práce architektů a inženýrů je tak díky BIM řešení Allplan ještě efektivnější. Produktivitu zvyšují četné inovace, jako například nová detekce ostrůvků v automatickém určování geometrie. Optimalizovány byly i práce se skupinami prvků a výběr na sobě položených objektů.

„Našim cílem je poskytovat architektům a inženýrům pro jejich práci nejlepší nástroje. Service Release Allplan 2013-1 díky svým četným užitečným rozšířením a drobným vylepšením tento záměr v plné míře naplňuje“, vysvětlil Sven Larsen, jednatel společnosti Nemetschek Allplan.

Aby se výkresy dostaly rychleji na stavbu, podařilo se zvýšit rychlost zpracování u plotrování a layoutů tím, že polygonální okna výřezů plánů lze nyní modifikovat přímo. Ke zrychlení procesu navíc přispívá definování standardního plotru pro Allplan, automatická úprava velikosti papíru a další nastavení pro export do PDF.
Modifikace místností a skupiny místností je pružnější. Skupiny místností a podlaží tak lze dodatečně snadněji popisovat a lze lépe kontrolovat filing.
Snadnější je nyní i úprava stavebních dílů. Díky četným parametrům technologie SmartPart může nyní uživatel mezi jiným přizpůsobovat stavební díly „Přímá rampa“ a „Kruhová rampa“ svým individuálním požadavkům. Přiřazování barev a povrchů jde nyní v aplikaci pro modelování dveří a oken snadněji od ruky.
V oblasti Stavebního inženýrství přibyly pro úspěšné navrhování výztuží další mezinárodní normy a standardy, např. DIN EN: Německo, BS EN: Velká Británie, TS 500: Turecko, EN: Evropa, NEN EN: Holandsko, RISC: Kanada, NTC: Itálie, IS: Indie. K dispozici jsou nové možnosti zobrazení skrytých ploch u asociativních pohledů a řezů.

Podrobné informace o Service Release Allplan 2013-1 naleznete zde.


Mohlo by vás zajímat: