Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TD-IS na konferenci Oracle Value Chain Summit

Středa, 27 Březen 2013 09:49

Tags: Agile | Konference | Oracle | PLM | TD-IS | Value Chain

Oracle Value Chain Summit - 1313Ve dnech 19.-20.3. 2013 v Kolíně nad Rýnem pořádala společnost Oracle konferenci „Oracle Value Chain Summit“. Jednalo se doslova o 3 konference v jedné, protože byla zaměřená na 3 oblasti produktů s vysokou mírou návratnosti. Nehovořilo se tedy o databázích, hardware nebo klasickém ERP, ale o produktech z rodiny Enterprise PLM, Value Chain Planning a Value Chain Execution. Jedním ze sponzorů konference byla i společnost TD-IS a jedním z řečníků, který mimochodem sklidil největší potlesk, byl Daniel Komorous ze společnosti Doosan Skoda Power.

Po společném dopoledni, kdy se vyzdvihoval význam aplikací zaměřených na hodnotové řetězce a unikátní postavení Oracle v této oblasti se účastníci rozdělili do sekcí, dle svých odborných zájmů. V rámci PLM pak došlo druhý den k ještě užšímu dělení na PLM pro průmyslové podniky, PLM pro elektroniku, medicínskou techniku a high tech a PLM pro potravinářství. Kromě plánů dalšího vývoje jednotlivých aplikací z rodiny Oracle Agile, přednesených řediteli vývoje, hovořili především koncoví uživatelé o konkrétních realizovaných projektech a jejich přínosech. Následující den po skončení summitu proběhlo za „zavřenými dveřmi“ jednání zástupců významných partnerů Oracle a rady referenčních zákazníků o dalším směřování Agile. To již nebyla presentace vizí, ale skutečná diskuse jednotlivých stran, ze které si vývojáři zcela jistě odnesli řadu podnětů. Osobně jsem velmi rád, že do této komunity byli pozváni i zástupci z ČR.
Pokud máte zájem se o některých oblastech dozvědět více, neváhejte se obrátit na TD-IS, rádi vám zde poskytnou více informací a poradí, co by vašim společnostem jednotlivé produkty mohly přinést.

Pavel Mareš, ředitel TD-IS, s. r. o.


Mohlo by vás zajímat: