Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Komiksem k vysvětlení 3DEXPERIENCE

Čtvrtek, 11 Duben 2013 12:36

Tags: 3DEXPERIENCE | duben 2013 | e-zin | Komiks | PLM | Technodat

single-source-for-speed-komiks-1315V aktuálním dubnovém vydání elektronického magazínu Technodat PLM e-zin najdete kromě jiného také, a navíc v názorné podobě komiksu, přínosy platformy 3DEXPERIENCE pro průmysl výroby strojů a strojních zařízení. PLM řešení na bázi 3DEXPERIENCE platformy pro průmysl zahrnuje produkty CATIA pro virtuální návrh výrobku, DELMIA pro virtuální výrobu, ENOVIA pro globální spolupráci při řízení životního cyklu výrobku, SIMULIA pro virtuální testování výrobku, 3DVIA pro on-line živé zážitky, 3DSwym pro sociální inovaci, a Exalead pro vyhledávání strukturovaných i nestrukturovaných dat.

Řešení umožňují výrobcům pracovat ve „virtuálním světě,“ navrhovat, upravovat, testovat, vyrábět, udržovat a plánovat odbyt jejich výrobků ve 3D prostředí ještě dříve, než dojde k jejich fyzické realizaci. To samozřejmě šetří čas a náklady na výrobu komplexních fyzických prototypů a rovněž podporuje trvale udržitelný rozvoj výrobní organizace.

Dubnové vydání e-zinu čtenáře svým obsahem rozhodně nezklame, protože se například také dozvědí, že koordinovaně vzlétlo létající kole F-Bike, že také vzlétnul elektricky poháněný letoun Evektoru SportStar Epos, a mnoho dalších zajímavostí.


Mohlo by vás zajímat: