Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Podpora start-upů projektujících provozní zařízení a továrny

Čtvrtek, 25 Duben 2013 14:08

Tags: CAD Schröer | MPDS4 | Plant Design | Start-up

MPDS4 Startups-1317Společnost CAD Schroer, vývojář softwaru pro investiční výstavbu, oznámila svůj program na podporu začínajících projekčních firem, které budou moci nasadit softwarový balíček MPDS4 pro návrh provozních zařízení a rozvržení továren za 10 % své normální ceny. V současném ekonomickém klimatu musí začínající projekční inženýrské společnosti čelit velkým překážkám. Pořízení správných softwarových nástrojů je nezbytností, ale je těžké získat bankovní úvěry a malé firmy nemají vyjednávací sílu vedoucí k velkým softwarovým slevám.

CAD Schroer tvrdí, že správná technologie pro procesní a výrobní inženýry rychle zaplatí velké dividendy a pomůže růstu podnikání prostřednictvím včasné konkurenceschopnosti, zatímco špatné nástroje budou mrhat konkurenční výhodou začínajících. Account manažer společnosti CAD Schroer Sergej Schachow k tomu říká: „Je v našem zájmu podporovat malé firmy. Loajalita zákazníků je jedním z našich nejsilnějších aktiv a vytváření této loajality znamená sdílení technologie a odborných znalostí k vytvoření dlouhodobé příležitosti pro rostoucí firmy. Chceme, aby začínající firmy používaly správné, škálovatelné řešení od samého začátku. 90% slevou na MPDS4 a 50% slevou na technickou podporu pro ty, co podnikají prvním rokem, dáváme novým firmám solidní základ pro další rozvoj.“

Chcete-li se dozvědět více o 3D projektování provozních zařízení a 2D do 3D rozvržení továren pomocí MPDS4, navštivte tento odkaz.
Podrobnosti o start-up slevách firmy CAD Schroer lze nalézt na této adrese.


Mohlo by vás zajímat: