Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

EuroBLECH s novým logem a rezervace na rok 2014

Pátek, 31 Květen 2013 08:30

Tags: 2014 | CAD/CAM | EuroBLECH | Hannover | Plech | Strojírenství

EuroBLECH 2014-1322Příští výstava EuroBLECH, přední mezinárodní veletrh technologie zpracování plechu, se bude konat 21.–25. října 2014 na výstavišti v německém Hannoveru. V rámci marketingové kampaně EuroBLECH 2014 představují organizátoři veletrhu, společnost Mack Brooks Exhibitions, značku veletrhu v novém provedení. Reklamní kampaň se vyznačuje novým logem veletrhu, které je snadno rozpoznatelné, přesně vymezené a samozřejmě má plechový vzhled. Brožura veletrhu, která obsahuje důležité informace o rezervování stánků na veletrhu EuroBLECH 2014 je nyní dostupná v pěti jazycích. Brožuru lze objednat pomocí nově navrženého webu výstavy www.euroblech.com nebo přímo od organizátorů, společnosti Mack Brooks Exhibitions.

EuroBLECH 2014, 23. mezinárodní veletrh technologie zpracování plechu, opět proběhne v halách 11,12,13,14,15,16,17 a 27 na výstavišti v Hannoveru. Profil veletrhu zahrnuje celý technologický řetězec zpracování plechu: plech, polotovary a hotové výrobky, manipulaci, separaci, formování, ohýbání plechu, spojování, svařování a povrchovou úpravu, zpracování hybridních struktur, nástroje, kontrolu kvality, systémy CAD/CAM a R&D.
Podle průzkumu vystavovatelů byl předcházející veletrh EuroBLECH 2012 hodnocen vystavujícími firmami neobyčejně pozitivně. Více než 70 % všech vystavovatelů na veletrhu naznačilo, že na EuroBLECH 2014 plánují opět vystavovat.
Ze zahraničí přijelo 48 % vystavovatelů a 34 % návštěvníků a to znamená, že opět vzrostlo procento zahraničních vystavovatelů a zároveň se nepatrně snížil počet návštěvníků ze zemí mimo Německo. Nejvíce zastoupené země mimo Německo byly Itálie, Turecko, Čína, Nizozemsko, Švýcarsko, Španělsko, Rakousko, Francie a USA. Nejvíce návštěvníků přijelo mimo Německa také z Rakouska, Nizozemska, Švédska, Švýcarska, Velké Británie, Itálie, Dánska, Belgie, Indie, České republiky a Polska.
Návštěvníci podle výsledků průzkumu výstavy hlavně očekávali celkový souhrn nabídky veletrhu, informace o technických inovacích a kde najít nové produkty k potenciálnímu využití. U výstavních stánků návštěvníci vyhledávali hlavně osobní konzultace a předvádění strojů v chodu. Celkově byli návštěvníci s veletrhem EuroBLECH 2012 velice spokojeni. Devadesát sedm procent návštěvníků hodnotilo veletrh jako skutečně užitečný a 93 % uvedlo, že by ho doporučili svým kolegům.
Podrobné informace o veletrhu EuroBLECH 2014 a také fakta a čísla, fotografie a videa z předcházející akce najdete na webu www.euroblech.com.


Mohlo by vás zajímat: