Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Blíží se NIDays 2013

Pondělí, 04 Listopad 2013 11:33

NIDays praha-1345NIDays 2013 je největší, nejprestižnější a navíc bezplatná konference společnosti National Instruments, určená technikům, vědcům a pracovníkům ve vzdělání, která se uskuteční 7. listopadu v Praze, v hotelu Don Giovanni. Odborníci z průmyslu a akademické sféry na této akci představí své najzajímavější aplikace, vytvořené s použitím nástrojů pro grafický návrh systémů. Kromě toho představí odborníci z National Instruments nejnovější technologie pro měření, testování, vestavné řízení, a také technologie pro nejnáročnější VF aplikace.

Účastníci konference budou mít navíc šanci vyhrát na jejím konci hodnotnou cenu – tablet, na kterém může fungovat NI LabVIEW Data Dashboard.
Více informací o akci NIDays najdete na czech.ni.com/nidays.
V den konání konference můžete také bezplatně složit zkoušku CLAD. Certifikace napomáhá získat jistotu v technických dovednostech, vede ke kariérnímu postupu a novým příležitostem.
Pokud termín pražské konference nestihnete, nebo máte blíže do Bratislavy, pak navštivte akci NIDays – Slovenská republika, která se koná 11. listopadu v City Hotel Bratislava.