Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ZWCAD+ dosáhl bezproblémové integrace s Windchillem

Středa, 13 Listopad 2013 18:38

Tags: Design | PDM | PLM | PTC | Windchill | ZWCAD | ZWCAD+

zwcad windchill davky-1346ZWCAD Design, dodavatel CAD řešení pro AEC a MCAD průmysl, vyvinul v rámci ZWCADu+ rozhraní umožňující bezproblémovou integraci s Windchillem, předním světovým PLM softwarem nabízeným firmou PTC. Tato úspěšná integrace poskytuje solidní základ pro uživatele, kteří chtějí kombinovat s robustní funkčnost ZWCADu+ s efektivním řízením životního cyklu výrobku Winchillem, ke zkrácení doby uvedení na trh, snížení nákladů a zvýšení produktivity. Vysoce kvalitní rozhraní bylo vyvinuto na míru s funkcemi jako jsou různé dávkové příkazy, správa uživatelských dat a tiskové PDF funkce, aby splňovalo specifické potřeby uživatelů PLM systému a umožnilo jim snadno importovat a exportovat data do PLM systému.

„Výkonné aplikační rozhraní ZWCADu+ nám umožňuje efektivně přizpůsobit specifické vlastnosti ke splnění potřeb zákazníků,“ řekl Daniel Huang, produktový manažer softwaru ZWCAD+. „Nyní bezešvá integrace s Windchillem odstraňuje bariéru pro spojení ZWCADu+ s PLM systémem a zlepšuje efektivitu procesu. Jsme potěšeni, že s námi spolupracují i některé další světoznámé PDM/PLM společnosti, a to v integraci produktů i marketingu.“

Kromě systémové integrace s PDM a PLM, pracuje ZWCAD+ s více vývojáři aplikací na poskytování průmyslových řešení pro CAD uživatele. Navštivte ZWCAD APP+ a dozvíte se více.


Mohlo by vás zajímat: