Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

RuleDesigner PDM integrován se Solid Edge ST7

Pondělí, 07 Červenec 2014 15:29

Tags: Edge | Engineering | PDM | PLM | RuleDesigner | Solid | Solutions

RuleDesigner PDM-1428Společnost Engineering PLM Solutions oznámila dostupnost integrace softwaru RuleDesigner PDM se všemi verzemi systému Solid Edge, dokonce i s poslední vydanou ST7. Bez ohledu na užívanou verzi mohou uživatelé Solid Edge těžit ze společného využití CAD systému s RuleDesignerem PDM k tomu, jak snadným a konzistentním způsobem spravovat produkt a související návrhové soubory týkající se součástí, sestav, plechů a vývoje postupů svařování, a také 2D výkresů. Také je tu možnost spravovat veškerou technickou dokumentaci.

Navíc RuleDesigner rozšiřuje výhody stovek vylepšení obsažených v nové verzi Solid Edge, včetně pokročilých funkcí 3D vykreslování založených na technologii KeyShot firmy Luxion.
Ve skutečnosti je možné pomocí RuleDesigneru vkládat renderingy a interaktivní 3D obsah do PLM procesů, za účelem jejich sdílení v reálném čase, a na základě účtu s jakýmkoli účastníkem, a to i mimo firmu.
Také příkazy RuleDesigneru PDM jsou začleněny do prostředí Solid Edge tak, že poskytují uživateli možnost rychle získat přístup k funkcím sady RuleDesigner.
RuleDesigner vyniká svou hyper-parametrickou strukturou, která umožňuje organizacím samostatně konfigurovat své workflow postupy a modelovat konfigurační procesy, s cílem vytvářet data, dokumenty a automatizace návrhových procesů ze Solid Edge.
RuleDesigner PDM je spolehlivý a průřezový systém pro správu dat výrobku, který při nasazení zaručuje vysoké výkony. Doporučuje se středně velkým organizacím používajícím různé CAD systémy i jako systém pro globální korporace s více místy po celém světě.


Mohlo by vás zajímat: