Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Termín konference GIS Esri v ČR se pomalu blíží

Středa, 10 Září 2014 14:17

Tags: Arcdata | ArcGIS | ESRI | GIS | Konference | McKinney | Uživatelé

GIS-ESRINa webových stránkách firmy Arcdata Praha již dnes naleznete první informace o jejím programu a řečnících, na které se můžete těšit. Mezi přednášejícími najdete například českého geografa a hydrologa Bohumíra Janského, který do povědomí veřejnosti vstoupil jako objevitel pramenů řeky Amazonky, hydrologa Jana Daňhelku, zabývajícího se hlavně problematikou povodní, proděkana Přírodovědecké fakulty UK v Praze Jakuba Langhammera, který se věnuje zejména vlivu změn krajiny a úprav toků na povodňové riziko, egyptologa a archeologa Miroslava Bártu, mezi jehož hlavní zájmy patří doba stavitelů pyramid nebo českého politologa Tomáše Lebedu, jehož specializací jsou volby, volební systémy a volební chování.

Účast na konferenci přislíbil také Jim McKinney, hlavní programový manažer vývoje Esri, pod jehož vedením je software ArcGIS vydáván již od verze 9.2.
Samozřejmou součástí programového schématu konference zůstávají bloky zaměřené na aktuální otázky veřejné správy, ochrany životního prostředí či správy inženýrských sítí.
Je také připraven zajímavý doprovodný program, ve kterém si každý návštěvník najde to své. Těšit se můžete na velkoformátové mapy, knihy z nakladatelství Esri Press, stánek technické podpory Arcdaty Praha nebo oblíbená soutěž v poznávání družicových snímků.
Více informací o programu konference najdete na tomto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: