Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk BIM konference 25. dubna v Praze

Pondělí, 10 Duben 2017 12:17

Tags: Architektura | Autodesk | BIM | CAD Studio | Konference | Stavebnictví

Autodesk BIM konference-1715Autodesk a CAD Studio organizují konferenci Autodesk BIM konference, která proběhne 25. dubna 2017 na Masarykově koleji v Praze. Účastníci tak mají možnost se přidat ke skupině architektů, designérů, inženýrů, dodavatelů staveb a investorů, kteří se zajímají o BIM. inspirovat se u firem, které již BIM využívají v praxi, a zjistit jejich zkušenosti. Konference slibuje ukázat, jak BIM co nejlépe nasadit, nezůstat pozadu a poznat nejnovější trendy s využitím BIM modelu.

K dispozici budou v době od 9.00 do 16.30 odborné přednášky na téma BIM, interaktivní workshopy, obchodní kontakty a potkávání se s lidmi s podobnými zájmy a odborným zaměřením, pro což se razí anglický název networking.
V doprovodném programu čeká účastníky 3D tisk BIM modelů, česká premiéra revolučního kapesního 3D skeneru Leica BLK360, možnost si vyzkoušet nejnovější BIM aplikace Autodesku, doplnit svou firmu do katalogu BIM firem na BIMfo.cz a zažít virtuální realitu s BIM modely – ponořit se do projektů z Revitu pomocí 3D brýlí.
Registrace v současnosti už hlásí zaplnění kapacity, takže je možné pouze kontaktovat pořadatele, kteří dají vědět, kdyby se nějaké místo uvolnilo.

Poznámka redakce: BIM konference jsou čím dál více oblíbenější a účastníkům evidentně nečiní problémy za konferenci zaplatit - zde je vložné 600 Kč. A tak je s podivem, že pořadatelé s touto skutečností nepočítali a nezajistili na akci větší konferenční prostory, když do původního plánovaného ukončení registrace 20. dubna 2017 chybí ještě 10 dní.


Mohlo by vás zajímat: