Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Skywell – generátor vody ze vzduchu v kanceláři

Úterý, 20 Listopad 2018 16:10

Sharp Skywell-1-1847Sharp nyní v České republice exkluzivně nabízí první kancelářský atmosférický generátor vody. Model Sky­well 5TE je vybaven revoluční technologií, pře­mě­ňu­jí­cí okolní vzduch na osvěžující, čistou pitnou vodu bez potřeby vodovodních potrubí. Zařízení pracuje na prin­ci­pu shromažďování vlhkosti pomocí kondenzace a následné filtrace. Voda prochází sedmistupňovým vzduchovým a vodním filtračním systémem, dále dochází k čištění pomocí ultrafialového záření a oše­tře­ní ozónem pro odstranění prachu, vzduchových částic, bakterií a dalších nečistot.

Vestavěný „chytrý“ monitorovací systém zařízení Skywell nepřetržitě monitoruje každou kapku vydávané vody, aby byla zaručena její čistota a vysoká kvalita.

Sharp Skywell-3-1847

Skywell je ekologicky šetrnou alternativou k zásobníkovým výdejníkům vody nebo plastovým lahvím, neboť odstraňuje potřebu dodávek vody nebo jednorázových lahví. Spotřebitelé i podniky aktivně hledají způsoby, jak omezit množství používaných jednorázových plastových lahví a minimalizovat dopad na životní prostředí. Skywell má potenciál pomoci přemýšlet o pitné vodě odlišným způsobem.
100členná kancelář využívající zásobníkový výdejník vody každoročně má pravděpodobnou odpovědnost za přepravu nejméně 26 tun vody, čímž výrazně zatíží svoji uhlíkovou stopu. Ve Spojeném království se například každoročně spotřebujeme 3 miliardy litrů lahvové vody, přičemž výroba jednolitrové PET lahve odpovídá uvolnění 100 g CO2.

Sharp Skywall-4-1847

Zařízení Skywell je dodáváno s uživatelsky upravitelným 8“ interaktivním displejem, na němž běží aplikace Skywell. Aplikace podporuje hydrataci a zdraví uživatele tím, že umožňuje vytvořit vlastní spotřební profil, nastavit denní cíle spotřeby vody a následné sledování postupu v průběhu pracovního dnem týdne nebo měsíce.
Skywell nabízí flexibilitu z pohledu doplnění dalšího zdroje vody do nových částí kanceláře, neboť nevyžaduje zavedení vodního potrubí. Provoz zařízení Skywell vyžaduje pouze zdroj napájení. Zařízení Skywell je již nyní k dispozici u společnosti Sharp a jejích prodejních partnerů. Pro bližší informace navštivte www.sharp.cz.