Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D Systems vydává Geomagic a 3DXpert pro Solidworks

Pátek, 08 Únor 2019 14:45

Tags: 3D Systems | 3DXpert | Geomagic | Optimalizace | Skenování | SolidWorks

3d-systems-geomagic-solidworks-hubcap-1906Geomagic pro SolidWorks 2019 a 3DXpert pro Solidworks 14 umožňují pracovat s naskenovanými 3D daty a připravit návrhy plastových či kovových částí pro 3D tisk. Geomagic pro Solidworks je řešení s možností skenování a převodu dat rovnou do Solidworks pro vytvoření CAD modelů objektů z reálného světa. Je dostupné ve 13 jazycích. Nejnovější verze dovoluje uživatelům Solidworks skenovat pomocí nejnovějších zařízení a importovat nedávno vydané verze formátů, vytáhnout si data o barvách neskenovaných objektů a importovat je do Solidworks.

Intuitivnější je i uživatelské rozhraní a vylepšeny pracovní postupy o nové nástroje a příkazy. 3DXpert pro Solidworks je doplněk, rozšiřující možnosti návrhu o možnost přípravy a optimalizace návrhů pro 3D tisk. Nová verze zrychluje přenos CAD dat mezi 3DXpert a Solidworks a nabízí možnost projektovat více tvarů více způsoby, nové nástroje pro 2D/3D nesting či sdružené řezy a vylepšuje orientaci části a analytické nástroje.

Obecná dostupnost nové verze softwaru Geomagic pro Solidworks je plánována na březen 2019. Konstuktéři a inženýři mohou využít výhody Geomagicu pro Solidworks prostřednictvím bezplatné 15denní zkušební verze ke stažení.
Výhradně pro Solidworks zákazníky je k dispozici ke stažení 3DXpert pro Solidworks standardní edice. Další doplňky a 3DXpert pro Solidworks Professional jsou k dispozici prostřednictvím sítě VAR (prodejců s přidanou hodnotou). Další informace naleznete na webové stránce 3D Systems.


Mohlo by vás zajímat: