Google překladač: English Deutsch

Nová vlajková loď procesorů AMD

Autor článku: AMD   

Tags: AMD | Hardware | Procesory

AMD_PHEIIX6_1049Společnost AMD oznámila uvedení dvou nových procesorů z řady „Black Edition“, mezi něž patří i nová vlajková loď této značky – šestijádrový procesor pro stolní počítače. Tyto procesory rozšiřují oceňovanou řadu chipsetů AMD řady 8 a přidávají se k nedávno uvedené grafické kartě AMD Radeon HD řady 6000 pro PC, která nabízejí zážitky z obrazu plného života ve 3D díky multimediálnímu výkonu urychlovanému pomocí GPU. Všechny tyto nejnovější technologie umožní hráčům a počítačovým nadšencům vychutnat si dokonalý vizuální zážitek označovaný jako „The Ultimate Visual Experience“ na novém PC s technologií VISION Black společnosti AMD.

  • Procesor AMD Phenom II X6 1100T je novou vlajkovou lodí společnosti AMD a nabízí high-endové funkce, jako například odemčené násobiče taktu, technologii Turbo CORE a výkon šesti jader.
  • Procesor AMD Phenom II X2 565 Black Edition je cenově dostupnou alternativou pro nadšence, kteří hledají možnost ladit výkon podle svých představ při úžasných rychlostech taktu procesoru.

Růst digitálních multimédií ve vysokém rozlišení a 3D vytvořil novou úroveň vizuálních zážitků, které diváky naprosto pohltí. Všestrannost PC vybavených technologií VISION otevírá spotřebitelům téměř neomezené možnosti, jako například zaměřovat se na video zábavu na Internetu, vytvářet dlouhé videoklipy a zpracovávat fotografie tak, aby vzpomínky zůstaly dlouho živé, hrát PC hry s nejvyššími nároky na grafiku a vylepšovat výkon pro multitasking.
Všichni, kdo chtějí přejít na výkonnější PC, jež bude slučovat přednosti vícejádrových procesorů, platformu s všestrannými možnostmi, video ve vysokém rozlišení a 3D grafiku, uvidí zřetelný rozdíl, jaký přináší nové PC s technologií VISION společnosti AMD.
  • Prohlédněte si aktuální prodejní akce nabízející produkty založené na platformě AMD od společností CyberPower, iBuyPower, NCIX a NewEgg.
  • Podrobnější informace o modelech procesorů AMD pro stolní počítače, jejich cenách i srovnání jsou k dispozici zde
  • Sledujte veškeré novinky týmu společnosti AMD pro stolní počítače na Twitteru na adrese @AMDDesktop
  • Přečtěte si, jak si postavit úžasně výkonný a přitom cenové dostupný počítač vybavený technologií AMD VISION Black, a další blogy na adrese blogs.amd.com/home.

Mohlo by vás zajímat: