Google překladač: English Deutsch

Prolomte bariéry produktivity konstruování

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Hardware | Myši

3dconn1051Celá produktová řada 3D myši od společnosti 3Dconnexion nyní podporuje nejnovější verzi 3D modelovacího CAD softwaru Solid Edge ST3. Jako doplněk k novým funkcím v tomto softwaru 3D myši pomáhají profesionálním návrhářům vyvíjet a hlouběji porozumět jejich 3D modelům nabídnutím takové úrovně ovládání, jaká je pomocí tradiční myši a klávesnice nedosažitelná.

Při práci v Solid Edge ST3 s 3D myší se uživatelé dočkají řady výhod ve všech pracovních režimech, včetně:
  • Kvalitní navigace a přesného ovládání – 3D myš umožňuje profesionálním návrhářům současně panoramovat, zoomovat a otáčet modelem tak, jako by ho drželi ve své ruce. Patentovaný snímač se šesti stupni volnosti (6DoF) je pro hladké a přesné ovládání schopen detekovat vstupní informaci o velikosti čtyři mikrometry.
  • Rozšířeného prohlížení modelování – ST3 umožňuje návrhářům vidět, co se děje uvnitř jejich modelu prostřednictvím následného zpracování zobrazovacích možností s řeznými rovinami. 3D myš dále rozšiřuje tento nový vizualizační proces tím, že umožňuje uživatelům snadno prohlížet výsledky modelování.
  • Progresivní produktivity – ST3 představuje nové funkce jak sloučit 2D výkresy s existujícími 3D modely pro rozšíření produktivity. 3D myši pomáhají tento proces zefektivnit tím, že umožňují uživatelům snadněji prohlížet, upravovat a ověřovat přesnost 2D rozměrů ve vztahu ke 3D modelu.
  • Zlepšení výkonnosti – Programovatelná tlačítka umožňují rychlý přístup k běžně používaným aplikačním příkazům, což umožňuje návrhářům se lépe soustředit na své modely.

Se Solid Edge ST3 je kompatibilní celá produktová řada 3Dconnexion, včetně Professional Series s produkty SpacePilot PRO (Obvyklá cena 399 EUR) a SpacePilot (299 EUR) a Standard Series s výrobky SpaceNavigator (99 EUR) a SpaceNavigator for Notebooks (129 EUR ).

Mohlo by vás zajímat: