Google překladač: English Deutsch

Jak JD Edwards řeší řízení výroby

Autor článku: TD-IS   

Tags: Řízení výroby | Seminář | TD-IS

TD-IS seminar JD Edwards rizeni vyroby 1109Společnost TD-IS zve na řadu seminářů Jak JD Edwards řeší řízení výroby. Výrobní firma potřebuje řešení, které zvládne všechny její hlavní procesy, včetně účetnictví, nikoliv účetnictví, které zvládne i její „hlavní procesy“. EasyTechnology je systém, který se zrodil dle potřeb uživatelů a postupně se rozrůstal do dnešního stavu, kdy pokrývá opravdu všechny požadavky firem na ERP/PLM řešení. Pokud se pak společnost rozroste do stavu, kdy má formalizované procesy a kdy potřebuje další optimalizace, pak přichází čas Oracle JD Edwards.

 

Informační systém JD Edwards má pro potřeby řízení výrobních firem implementován modul Výroba a o něm se více dozvíte v seminářích, které proběhnou v Praze 8. března 2011 a v Brně 10. března 2011.
Detailní informace k pořádaným seminářům naleznete prostřednictvím následujícího odkazu. Registrační formulář pro registraci na webu najdete zde.

JD Edwards EnterpriseOne je moderní, integrované a otevřené ERP řešení informačního systému, nezávislé na HW a SW platformě, které funkčně pokrývá všechny potřeby podnikových procesů. Toto komplexní modulární řešení je vhodné zejména pro středně velké společnosti z oblasti výroby, stavebnictví, logistiky a služeb, požadující flexibilní řešení, které dokáže adekvátně reagovat na změny v obchodních procesech společnosti.
JD Edwards EnterpriseOne pokrývá potřeby firem všech velikostí, podporuje je a rozvíjí podnikové procesy a zároveň zůstává otevřeným řešením do budoucnosti.


Mohlo by vás zajímat: