Google překladač: English Deutsch

Technologický náhled Projektu Nitrous je nyní k dispozici

Autor článku: Scott Sheppard   

Tags: Autodesk | Buzzsaw | Nitrous | Sheppard

Project Nitrous -1125aVývojář Scott Sheppard k tomu na svém blogu na Autodesk Labs napsal následující řádky: Moje kariéra v Autodesku začala prací na HOOPS - obecném platformě nezávislém grafickém systému (dle slovníku - obrazový systém orientovaný na hierarchické objekty). To nakonec vedlo k práci na HEIDI (Rozšiřitelný interface okamžitého návrhu HOOPS) - grafickém systému, který byl přizpůsoben pro produkty společnosti Autodesk - a dále k práci na WHIP! – zásuvném modulu pro prohlížeč (založeném na HEIDI), který umožňuje prohlížení DWF souborů.

Když chtěl Autodesk našemu týmu přidat prohlížení DWG, narodilo se Volo View. Jakmile bylo Volo View na světě, obrátili jsme svou pozornost na spolupráci a pracovali na tom, co dnes známe jako Buzzsaw (ačkoli se tomu říkalo ProjectPoint, když jsme byli částí Buzzsaw.com – začínající internetové společnosti). Můj názor je, že mám za sebou dlouhou historii práce s konstrukčními soubory a společnými díly. Takže rád oznamuji, že máme nové řešení pro spolupráci, které bychom chtěli odzkoušet. Říká se tomu Projekt Nitrous.

Podle naší obvyklé Autodesk Labs strategie bychom rádi získali váš názor na Projekt Nitrous na našem fóru GetSatisfaction. Nenechte se mýlit - Projekt Nitrous není náhradou za Buzzsaw. Projekt Nitrous je více o jednotlivci nebo malé týmové spolupráci, oproti podnikovému projektově orientovanému přístupu, jaký představuje Buzzsaw.
Jednoduchá spolupráce je produktivní v laboratoři.


Mohlo by vás zajímat: