Google překladač: English Deutsch

Nemetschek Allplan vyhlásil soutěž Creative furnishing

Autor článku: Nemetschek Allplan   

Tags: Allplan | Nemetschek | Soutěž | Studenti

Aufmoebeln1136Nemetschek Allplan sponzoruje soutěž pro studenty, kteří chtějí prokázat své schopnosti kreativních designérů v rámci návrhu bytového vybavení. Účastníci soutěže „Creative furnishing!“ (v němčině AUFMÖBELN!) musí zařídit nábytkem 5pokojový byt. CAD vybavení bytu musí být opatřeno nejméně třemi různými designovými variantami pro bydlení, spaní, stravování/vaření a sanitární prostory. Rozhodujícím kritériem je, do jaké míry se individuální projekty budou odlišovat formou a zpracováním. Upřesněný popis úkolů a detailní podobu vzorů najdete zde.

Soutěž začala 1. září a končí 30. listopadu 2011. Je otevřena všem studentům všech oborů týkajících se architektury, návrhu interiérů, designu a souvisejících studií. Porota bude hodnotit základní myšlenku a její realizaci v návrhu, funkční řešení, způsob, jakým návrhář reaguje na požadavky, jaké představují konkrétní aspekty bydlení, a detailní návrh. Porota bude složena z těchto členů: Rasso Steinmann (Fachhochschule, Mnichov), architektky Ruth Berktoldová (Fachhochschule Mnichov, ANO Architecture), Claudia Starková (Stark-Architekten, Mnichov), Sabine Rubenbauerová a interiérový architekt Marc Henkel (RBS Projekt Management GmbH).
Tři nejlepší návrhy budou odměněny iPadem v hodnotě 500 euro.
„Moderní a náročné návrhy a vizualizace jsou vizitkami dnešních designérů. Moderní obsah, jakým je nábytek, významně přispívá k vizuální kvalitě designu,“ říká Michael Kießling, Senior Product Manager společnosti Nemetschek Allplan GmbH. „Chceme spolupracovat s kreativními studenty a poskytovat zákazníkům nová CAD data konstrukčních objektů, takže se těšíme na sponzorování této soutěže a podporu mladých talentů.“
Podrobné informace o soutěži najdete zde.

Mohlo by vás zajímat: