Google překladač: English Deutsch

Luxion uvedl KeyShot Plugin pro PTC Creo 1.0

Autor článku: Luxion, Inc.   

Tags: Creo | KeyShot | Luxion | Plugin | Ray Tracing | Rendering

KeyShot plugin pro Creo -1144Luxion, přední vývojář moderních renderovacích a osvětlovacích technologií a dodavatel produktu KeyShot, prvního programu pro ray tracing (sledování dráhy paprsku) v reálném čase a globální osvětlení, 2. listopadu oznámil vydání bezplatného KeyShot pluginu pro Creo 1.0. Modul je k dispozici pro okamžité stažení z webu KeyShot firmy Luxion. KeyShot je interaktivní 3D program pro renderování a globální osvětlení vyvinutý Luxionem pro PC i Mac počítače, který účelně analyzuje složité vytváření fotografických obrazů ze 3D modelů.

V kombinaci se snadným použitím dává KeyShot každému, kdo pracuje s 3D daty, schopnost vytvářet fotografické snímky během několika minut, nezávisle na velikosti digitálního modelu.
Andy Barlow, ředitel PTC PartnerAdvantage programu říká: „Luxion je jedním z prvních partnerů, který se zavázal k integraci svého produktu KeyShot do Crea. Pomocí tohoto nového pluginu se může kdokoli zapojit do procesu vývoje výrobku, včetně prodeje a marketingu, a využít možnost vytvářet vysoce kvalitní snímky z Creo dat na několik málo kliknutí.“

Mohlo by vás zajímat: