Google překladač: English Deutsch

Oplatková soutěž slevového serveru proCNC.cz

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Oplatková | proCNC.cz | Profika | Soutěž | t-support

Ceny pro Oplatkovou soutez t-supportu -1152Slevový server pro strojaře proCNC.cz ukončil Velkou oplatkovou soutěž o řadu cen. Hlavní cenou byl notebook TOSHIBA Satellite 17“. Soutěž byla spolupořádána se společností Profika a startovala na MSV Brno 2011. Výsledky soutěže a ceny je možné shlédnout na www.proCNC.cz. Každý jednotlivý výherce se musí po přečtení výherní listiny o svou cenu přihlásit do 31. ledna 2012 na e-mailové adrese proCNC@proCNC.cz. Po tomto termínu budou nepřihlášené ceny věnovány podle povahy ceny na dobročinné účely, nebo použity jako další ceny do následujících soutěží.

Slevový server pro strojaře proCNC.cz vychází z osvědčených principů slevových serverů a umožňuje výhodně (hromadně) nakupovat zákazníkům i v oboru technologie obrábění na CNC obráběcích strojích (příprava obrábění, zvýšení kvality a produktivity ve výrobě). Od standardních zážitkových slevových serverů se liší v nabídce konkrétního zboží ze tří skupin:
  1. hardware proCNC 
  2. software proCNC
  3. služby proCNC (obráběcí nástroje, držáky, přípravky, editační, DNC, MDC, PLM, CAD a CAM software, školení, rekvalifikační kurzy, diagnostiku, údržbu, servis CNC strojů a další).
Server je zajímavý i pro obchodní společnosti působící v tomto oboru k moderní a především cílené propagaci produktů s garantovanou návratností vynaložených prostředků do reklamy.
OplatkovaSoutez1152

Mohlo by vás zajímat: