Google překladač: English Deutsch

VSG dodává Avizo Fire V7 pro 3D vizualizace NDT

Autor článku: Visualization Sciences Group   

Tags: Analýzy | Avizo Fire | CAE | NDT | VSG

Avizo Fire verze 7 -1203Společnost Visualization Sciences Group (VSG) oznamuje uvolnění verze 7 produktu Avizo Fire, 3D vizualizačního a analytického softwaru pro nedestruktivní testování (NDT), průmyslové technické kontroly a výzkum materiálů. Tato verze přináší novou sadu funkcí věnovanou průmyslové kontrole a uživatelům NDT, což z ní dělá ideální nástroj pro hloubkové analýzy poruch a měření. Verze 7 přináší několik automatizovaných pracovních postupů, které pomáhají uživatelům provádět komplexní analýzy procesů pomocí několika kliknutí.

Po natažení 3D obrázků může nyní Avizo Fire automaticky počítat prahy každé materiálové fáze a zobrazovat výsledné hladiny v každém modulu vizualizace. Spolu se zobrazením histogramu hodnot v posouvaném průchodu tato funkce umožňuje rychle zobrazit příslušné informace. Nástroje byly reorganizovány, přejmenovány a zjednodušeny a mnoho pomocných tipů pomůže najít uživatelům ten správný nástroj mezi stovkami možností. Křivka učení je tedy vylepšena a produktivita výrazně zvýšena. Funkce zpracování obrazu byly rozšířeny o řadu nejmodernějších funkcí. Některé z časově nejnáročnějších úloh zpracování obrazu, jako je např. filtrace, jsou nyní implementovány s využitím výpočetního výkonu grafického procesoru (GPU).
„S Avizo Fire 7 se dostáváme na novou úroveň výkonu a ergonomie,“ říká Pascal Doux, produktový ředitel VSG. „Avizo Fire 7 přináší řadu nových funkcí a vylepšení ve zpracování obrazu a analýzách, které usnadňují filtraci, segmentaci a měření na 3D obrazech. Jeho vylepšené a zjednodušené uživatelské rozhraní dělají tuto novou verzi produktu Avizo Fire výkonným a velmi snadno použitelným 3D analytickým softwarem pro NDT odborníky.“

Mohlo by vás zajímat: